avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate best4ady

Activitate best4ady

Buna seara! Am o intrebare legata de obtinerea unui document de la Fisc. Mai exact am nevoie de un document, adeverinta privind "evitarea dublei impuneri". Precizez ca lucrez intr-o tara din UE cu contract de munca.
As dori sa stiu conditiile de eliberare a acestui document, daca dureaza mult eliberarea lui, acte necesare.

Va multumesc anticipat!
Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni. Am avut dovada incepand de pe 2 octombrie timp de15 zile si dupa aceasta perioada 30 zile suspendare. Vreau sa stiu pana cand am permisul suspendat? Dupa calculele mele ar trebui ca incepand de pe 18 noiembrie sa pot conduce. Am dreptate?
Am avut un abonament la Orange semnat in 2006 iar prin 2007 sau 2008 am ramas in urma cu plata si nu am mai platit suma de 150 ron. In acesti ani tot am primit plicuri prin posta cu tot felul de incercari sa le platesc, ajunganduse chiar sa imi trimita citatie si chiar ceva de genul cum ca ar fi inaintat aceasta datorie catre un executor judecatoresc asta prin 2011. Acum cateva zile primesc iar un plic prin care ma insti - inteaza sa le raspund in 48 ore sau proced la executare silita. Mentionez ca de prin 2008 - 2009 nu am mai raspuns la nici o adresa de-a lor. Cum as putea sa aflu daca datoria e prescrisa? Au dreptul sa imi puna poprire pe venituri? Va multumesc!
Răspuns la discuția se poate face partaj
multumesc
Răspuns la discuția se poate face partaj
certurile, bataile sunt motive destul de temeinice? si da parintii sunt ambii de acord cu
vreau sa stiu daca se poate face partaj daca parintii nu sunt divortati si nici nu au bani sa inceapa procedurile de divort
vreau sa cumpar un teren. M-ar interesa ce acte trebuie sa intocmesc, ce acte trebuie sa aiba vanzatorul referitoare la teren, la ce acte trebuie sa fiu atent, ce taxe trebuie sa platesc eu si ce taxe trebuie sa plateasca el, ce acte trebuie sa fac in privinta cumpararii.

Va multumesc!
Răspuns la discuția despre concediu
va multumesc tuturor pentru lamurire. am aceleasi drepturi si daca lucrez la o societate privata?
Discuție despre concediu
daca am concediu de pe 23 decembrie 2011 pana pe 10 ianuarie 2012, cu cate zile am dreptul sa mi se prelungeasca acest concediu, avand in vedere ca acest interval de timp cuprinde zile de sarbatoare nationala? astept un raspuns. va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția recuperare creante
va mulumesc pentru raspunsurile dumneavoastra.