avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate lara_marik

Activitate lara_marik

Buna dimineața! Am și eu o întrebare. Fratele meu mi-a făcut un contract de donație și vreau să îi restitui suma înapoi. Ați putea va rog sa îmi spuneți care sunt pașii legali? Mulțumesc!
Multumesc!
Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea priblema: avem un vecin care isi lasa cainele sa isi faca nevoile in parcarea subterana, pe locurile private. Exista camere video, dar nu putem verifica cine face acest lucru, datorita protectiei datelor. Intrebarea mea este daca se poate face ceva pentru a nu ne mai confrunta cu acest lucru neplacut? Multumesc mult!
Buna seara! Am si eu o intrebare. Am fost de curand la un service si mi-a cerut o suma, apoi, cand i-am cerut factura, mi-a spus ca ma costa in plus tva-ul. As vrea sa stiu daca pot face plangere undeva, deoarece mi se pare ca nu este corect cum au procedat. Multumesc!
Buna ziua! Doresc sa vand un teren si as dori sa stiu ce acte sunt necesare. Multumesc frumos!
Buna ziua! Am si eu o problema cu un chirias si as dori sa ma ajutati, daca se poate. Am inchiriat un apartament pe o perioada de 1 an, insa dupa 3 luni, chiriasul a inceput sa nu imi mai plateasca chiria, ba acum nici utilitatile nu le plateste. In contract este stipulat ca daca nu plateste, dupa 2 saptamani este obligat sa plece. Eu as vreau sa stiu care sunt pasii legali pentru a-mi recupera banii si sa il dau afara. Multumesc!
Multumesc frumos!
Buna ziua! As dori sa aflu cate persoane este legal sa fie prezente la o sedinta. Dar im aer liber? Mentionez ca se va tine intr-o institutie de stat. Va multumesc!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre ce penalitati vorbiti? Acest fond este o suma fixa. Este adaugat la intretinere dar se dau chitante diferite. Eu am sa platesc in momentul in care acesti bani sunt justificati legal. Vor sa faca un gard din fier, cu fundatie si cu poarta electrica dar fara autorizatie de la primarie, fara masuratori, proiect, etc. In momentul in care se vor apuca de lucru, voi face sesizare la primarie. Chiar daca stam la bloc, sunt aceleasi legi ca si la curte. Asociatia de proprietari hotaraste intr-adevar si cu 2 persoane in caz de neintrunire la convocarile anterioare, insa in limitele legii.