Buna ziua,
va rog sa imi spuneti cat de importanta este suma scrisa de executorul jud intr-un proces verbal de incepere a unei licitatii de executare jud. al unui imobil ?
in PV a incurcat lei cu euro
are vreo importanta acest lucru ?
daca da va rog argumentati
Cu multumiri
Buna ziua, cunoaste cineva daca ministerul agric . ( una din directiile sale) cu sediul in Sos.Oltenitei are dreptul de a controla magazinele ? mai precis unul in care se comercializeaza paine, dulciuri ,cafea? doar comercializare ;
care Lege le da dreptul de control ? site-ul lor este in constructii si nu am gasit nimic referitor la magazine ; au drept de control asupra producatorilor, celor care au anumite licente de productie, asupra celor acre vand in piete ,etc
bun face partaj ,dar ce imparte ? terenul cu anexa gospodareasca cumparata acum 25 ani sau casa existenta la aceasta data? sotul ii poate ceda partea de teren pe acre o vrea el( de exemplu partea fara casa? ) ;plata impozitului pentru teren si constructia cu acte o face sotyul la impozite si txe pe numele ei ( chitanta este emisa cu rolul respectiv pe numele sotiei , cu mentiunea facuta de casiera platit de ....numele sotului )
despre care data vb daca partajul in urma divortului nu s-a facut ? daca se face acum se ia in calcul toata casa construita de sot cu concubina? aici se poate vb ca cineva a construit pe terenul altcuiva? un fel de ssuperficie? nu stiu intreb dati-mi o idee ce s-ar putea face? nu mi se pare cornmal ca o dna sa -si lase copii sa plece cu alt barbat si dupa 25 ani sa vina sa isi ceara drepturile, cu toate ca unora li se pare........
Buna ziua, in mare : doi soti avand doi copii se despart , legal cu divort, dupa 10 ani de convietuire separata ; partajul copiilor s-a facut , dar partajul bunurilor nu ; exista un teren cumparat de cei doi soti cand erau impreuna , cu o anexa gospodareasca la iinceput acum 25 ani , deci numai 10 de la divort ; intre timp , domnul traieste in concubinaj cu o dna cu care transforma anexa gospodaresca , intr-o casa mare , dar fara acte, fara acordul fostei sotii ; se plateste rol fiscal pe teren si anexa , jumate jumate cu fosta sotie , ea luindu-si numele de fata , dar plata impozitelor este facuta de sot ea fiind plecata in Italia ; intrebarea este exista vreo modalitate de a o exclude pe prima sotie , aceasta nu vrea o cale amiabila, i s-a propus sa se dea copiilor cate o garsoniera , dar ea nu vrea , ea isi doreste pe numele ei nu pe al copiilor .
Buna ziua, va rog sa imi spuneti care sunt pasii care tr urmati pentru AVIZAREA sediului unei asociatii de vanatoare ; exista toate actele , numai ca se doreste schimbarea sediului .si avizarea acestuia .Va multumesc
pai tacmai asta este ; la aceasta intrebare caut un raspuns;nu va mai spun ca am platit taxa de timbru 12000 ron; de ce se fac executarile inainte de terminarea tuturor cailor de atac?
psi nu vreau sa il execut ptr sulta, tocmai asta este, am fost executata si de bunurile mele; nu catre sotul meu ma indrept , ci catre cel care l-a execuatat pe el; a luat casa evaluata la mom respectiv cu 450000 euro ptr 100000 ? este corect?
ba da toate bunurile au fost atribuite lui si intr adevar mie mi-a dat o sulta pe care executorul a vrut sa o i-a in considerare !
Buna ziua, varog sa ma ajutati cu un sfat : sotul meu a facut o hartie notariala cu cineva prin care raspundeacu bunurile personale pentru o anumita suma de bani , SINGUR , subliniez singur fara stirea mea; ca sa poata fi executat , a trebuit sa facem partaj unde tribunalul , de fapt o judecatoare nu a considerat faptul ca exista mai multe proprietati , care pot fi partajabile, de cuviinta sa le imparta in mod egal celor doi soti ; astfel ca a dat toate bunurile sotului meu , care a fost executat eu practic ramanind in strada ; la Curtea de Apel , judec. modifică în tot decizia recurată, în sensul că, admite apelul. Schimbă în parte sentinţa apelată, în sensul că atribuie pârâtului , sotului meu o parte din imobile si mie o parte , totodata obligandu-l pe sotul meu la plata unei sulte in valoare de 60925 euro faţă de mine . Intrebarea mea este : de unde imi da el aceasta sulta , daca executarea a avut loc inaintea sentintei ; mai am vreo sansa sa recapat ceea ce mi se cuvine?cum sa procedez?mentionez ca sotul meu la ora actuala nu are nici o proprietate ; se poate redeschide dosarul cu executorul ? aveau voie sa execute inainte de o hotarare definitiva ?
Buna ziua, va rog sa ma indrumati cum tr sa procedez in urmatoarea problema: TMB la un proces de partaj intre mine si sotul meu nu mi-a dat castig de cauza eu platind taxa de timbru de aprox 11000 ron ; insa la Curtea de Apel verdictul a fost favorabil facandu-se partajul intre noi , dandu-se o solutie irevocabila ; pot cere inapoi taxa de timbru la TMB si cum se procedeaza?
Buna ziua, va rog sa spuneti daca cei de la Enel procedeaza corect: in luna septembrie cineva este evacuat din locuinta de catre executorul jud; casa fiind vanduta la licitatie; enel face contract noului adjudecatar , fara ai transmite ce datorii exista la momentul respectiv ; in momemtul in care casa este scoasa la licitatie , fostul proprietar nemaiavand posibilitatea platii datoriilor , noul proprietar cumpara cu toate darile existente la momentul respectiv : apa, energie, impozite,etc
se trezesc cei de la EOS sau cum ii cheama dupa 1 an ca sunt restante la enel si cheama in judec fostul proprietar ; pai de unde ? sfatuiti-ma cum ar fi corect