avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate lucian.gogioman

Activitate lucian.gogioman

salut, am inchis un restaurant si am ramas cu materii prime in valoare de 600 de ron cum ma pot scadea cu ele, societatea nu mai are niciun angajat acum. punctul de lucru este inchis. multumesc.
urmatorul dosar a fost pe rol [ link extern ] .

problema este urmatoare: nici pana azi nu s-a solutionat de catre primarie hotararea judecatoreasca , eu vreau sa vand terenurile din proprietate insa nu am cum pentru ca nu s-a rezolvat nimic.

ce se poate face?

multumesc anticipat!
-este obligatoriu sa platim acesti bani la toate cele 3 firme( credidam, upfr si ucmr)?
-daca am pay tv(hbo) sau fashion tv de ex..care nu este romanesc mai trebuie platita aceasta taxa? ca ei se numesc "...din Romania" deci daca am post strain care nu pune muzica romaneasca nu sunt obligat ...sau sunt...

-mentionez ca am numai tv. multumesc!

-pe situl ucmr-ada scrie ca ei sunt singurii acreditati....dar si ceilalti vin si cer bani.. cui sa dam banii si sa nu avem probleme?
multumesc frumos.
Am voie sa introduc in contractul de munca o clauza prin care daca angajatul nu respecta perioada de preaviz in cazul demisiei sa fie obligat la plata unei despagubiri materiale cu o suma oarecare de exemplu salariul pe ultima luna?
sau daca angajatul nu se mai prezinta la serviciu fara niciun motiv?
mulumesc pentru lamuriri. desi mi se pare ilogica si aceasta lege, dar deja incep sa ma obisnuiesc cu legislatia asta romana. atunci, daca exista magazine pentru populatie si magazine pentru pers juridice sa separam totul in tara asta frumoasa; pe bogati de saraci pe muncitori de profesori si tot asa. iar populatia sa nu aiba voie sa cumpere de la angrosisti ....

"Urata tara frumoasa!"
Am o societate si m-au atras preturile de la supermarketul Kaufland, toate bune si frumoase pana acum vreo 3 luni cand am dorit sa cumpar anumite produse pentru revanzare. Am solicitat factura mi s-a oferit insa in subsolul facturii scria "aceste produse nu sunt destinate revanzarii" am intrebat de ce si cum, daca e legal sau nu si mi s-a raspuns ca asa au primit o circulara interna.
Intrebarea mea este daca e posibil asa ceva in Romania , aceasta circulara interna a lor se supune legilor? de cand in aceasta tara chiar daca detii documente contabile nu mai ai voie sa vinzi ceea ce detii?:(