avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate popaangelica

Activitate popaangelica

Discuție somaj
se poate pleca in somaj din motive medicale?ce documente medicale trebuie?
Discuție somaj
am lucrat 2ani si 8 luni angajata 6 ore .pot benificia de somaj?si care este indemnizatia. multumesc
Discuție carte de munca
cat costa cartea de munca a unui angajat cu 6ore .cat are salar in mana?
care e diferenta iesirii la pensie de invaliditate din campul muncii si iesirea la pensie de invaliditate dupa incetarea contractului de munca?
Discuție somaj
cum se poate plati la somaj ca dupa un an de somaj sa pot beneficia din nou de somaj .?care este suma?
am fost pensionata din 2002 pana in 2009 cu diagnosticul dermatomiozita.in 2009 mi s-a suspendat pensia de la bucuresti pe motiv ca boala este stationara.vreau sa stiu daca a fost sau nu corect acum sunt diagnosticata cu dermatomiozita cronica gastrita cronica,osteoporoza,discopatie cervicala etajata.pot beneficia din nou de pensie de invaliditate
?
Discuție demisie
daca se da demisia trebuie neaparat facut preavizul?daca da cate zile?program 8 ore
?
am intrat in somaj la data de 1 august 2011 la data de 1 noiembrie 2011 am fost angajata .am beneficiat in continuare de 30% somaj.vreau sa stiu daca incepand cu data de 17 ianuarie 2013 beneficiez de somaj
sunt somera incepand cu data de 3 august fiul meu incepand cu data de 30 august .beneficiem de ajutoarele alimentare=D>
sunt somera am gasit de lucru cu 4 ore cum procedez sa beneficiez in continuare de somaj?