avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate aurelia-rely

Activitate aurelia-rely

am introdus divort si custodie dupa minor dupa care a introdus si sotul dupa 2 sapt eu fiind reclamant in primul deja aminat pt prima oara cel introdus de el are termen pe 24 .ce trebuie sa fac pt a depune certificat grefa ca cele doua dosare sa se conexeze.?
Buna ziua,am doua dosare pe rol in care eu am introdus prima data divortul ca si reclamant iar el pirit dupa care la 2 saptamani a introdus si el acceasi tema in dosar .primul dosar al meu a avut termen pe 16 noiembrie in care el nu s-a prezentat depunind cerere de aminare pina la gasirea unui avocat ,iar al 2 lea dosar are termen pe 24 noiembrie.spuneti-mi trebuie sa ma prezint si cine trebuie sa faca conexiunea dosarelor sau se pot judeca 2 dosare cu aceeasi tema .primul s-a aminat pina pe 7 dec.va multumesc
am lasat-o la mama ptr ca am crezut ca este mai bine ptr fetita sa nu mai vada scandaluri dar mama este impotriva mea .pe el il primeste in casa dar pe mine nu m-a prmit pina nu am fost cu politia la ea .am semnat cu ea proces vb ca va ramine la ea pina la terminarea divortului dar cu clauze ca pot sa o vad .spuneti-mi acum pot sa iau la mine ptr ca stiu ca este mai bn sa stea la mine fata .
da fata este foarte atasata de mine si in plus are doar trei ani dar eu nu vreau sa am probleme cu el .
am plecat di propria casa din cauza amenintarilor lui,mama tine cu el ,fata a ramas la mama pina la finalizarea divortului dupa ce am fost cu politia la ea ca nu m-a lasat sa o vad.i s-a pus in vedere pe proces vb ca pot sa vin sa o vad si sa o si iau.acum eu stau la viitorul sot cu viza flotant si vreau sa iau fata la mine pina ce va decide instanta.eu am cerut custodia fetei in divort.spune-ti-mi voi avea probleme daca iau fata aici unde stau acum cu fostul ?ce se poate intimpla?multumesc.
Răspuns la discuția divort
stiu ca nu pot renunta la pensie fiinca asta e decisa de lege dar nu ma intereseaza ,ceea ce vreau este sa obin custodia fetitei .
ASTAZI MI SE VA DA ECHIPAJ DE LA POLITIE SA MERG SA IMI IAU FATA ,PROBLEMA ESTE CA EU NU MAI LOCUIESC IN CASA MEA PROPRIETATE PERSONALA DOBINDITA INAINTE DE CASATORIE DIN CAUZA AMENINTARILOR ,DIVORTUL INCA NU ESTE PRONUNTAT PE CE DATA VA FI .LOCUIESC IN PREZENT LA ALTCINEVA .SPUNETI-MI SOTUL POATE SA IMI FACA PROBLEME DACA IAU FATA UNDE LOCUIESC IN PREZENT DESI STIU CA ARE ACELEASI DREPTURI CA SI MINE PINA LA PRONUNTAREA DIVORTULUI ASUPRA FETEI ?
Răspuns la discuția altercatie cu mama mea
va multumesc d-le MIHAI GRIGORE DAR MAI ESTE PROBLEMA CA EU NU STAU IN CASA MEA STAU LA ALTCINEVA ,EL POATE SA IMI FACA PROBLEME CUMVA ?
Răspuns la discuția altercatie cu mama mea
mama nu e de acod cu divortul de aceasta nu ma lasa sa vad fata
am fata la mama ,eu azi am inaintat actele de divort si eu nu mai locuiesc in garsoniera mea care este proprietate personala .azi am fost la ea sa imi vad fata si nu m-a lasat sa o vad ,am depus declaratie la politie ,maine mi se va da echipaj sa merg la ea .spuneti-mi va rog eu am dreptul sa o iau de la ea si sa o duc unde locuiesc in prezent?poate face sotul ceva in cazul acesta ,de ex sa vina cu politia sau ....nu stiu altceva .eu in actele de divort am cerut sa mi se incredinteze fata .
multumesc