avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Activitate ramoilis

Activitate ramoilis

Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se procedeaza cu contributiile, impozitul si celelalte taxe ptr un PFA care are sediul in ROmania dar presteaza activitate in stat european? Poate ma ajutati cu ceva linkuri catre legislatie.
Va multumesc!
ati putea sa ma ajutati sa-mi spuneti daca procedez corect ptr plata contributiilor de sanatate pentru un PFA? In anul 2011 am platit 2758 lei. La veniturile realizate de peste 200 000 x 5.5% imi rezulta y lei.
Rezulta ca mai aM de platit pentru 2011 : ( y-2758) = x lei. Procedez corect? sau exista o suma maxima ce se platese la sanatate?
Răspuns la discuția Plafon sanatate PFA
Anul trecut am platit 6500 lei chiar daca veniturile erau mai mari, de asta ma gandeam ca poate exista ca si la pensii un plafon maxim la care se aplica contributia de 5,5%.
Buna! Exista un plafon maxim la care se aplica contributia de sanatate 5,5% pentru PFA?
Am un angajat care si-a luat mai multe zile de CO. Daca i le trec ca si zile de CON, imi apre pe stat cu valoare negativa ptr ca nu am din ce sa le retin. D112 stiu ca nu accepta sume negative. Cum pot regla ca angajatul sa plateasca acele zile? Din punct de vedere contabil cu se inchide?
Răspuns la discuția Salariu gresit
da asa as vrea :)
Răspuns la discuția Salariu gresit
Salariul luat in considerare este mult mai mare decat cel mentionat, depaseste cu mult salariul minim pe economie :) . Modificare o fac acum, dar din urma nu mai pot recupera?
Răspuns la discuția Salariu gresit
Salariul corect era, sa zicem, de 500 lei, acest salariu este trecut si in anexa la CIM. Eu insa vreau sa fac modificare atat in anexa cat si in REVISAL. Salariul corect era de 400 RON brut. Pot sa mai fac aceasta modificare?
Răspuns la discuția Salariu gresit
Multumesc mult pentru raspuns. Problema este ca salariul este gresit din ianuarie 2012. Pot sa fac modificarile de atunci?
Discuție Salariu gresit
Buna ziua, am constatat ca unui angajat i s-a dat un salariu mai mare decat cel normal. Acest salariu a fost transmis si prin Revisal. Exista posibilitatea de a retransmite REVISALUL cu salariul corect daca amblele parti semneaza un act aditional la contract?