Directia pentru Evide3nta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date , detine informatiile unei persoane in perioada 1954 -1960 privind schimbarea numelui pe cale administrativa .In teritoriu adica la primarie cit si arhivele statului nu are aceasta evidenta privind persoana respectiva .Cu multumiri
se putea cere desfacerea adoptiei de catre adoptat, adoptatorul cit si parinti naturali fiind decedati,in perioada anului 1960. mentionez ca adoptatul fiind major
Pot revendica imobil in baza unui contract vinzare de mina din anul 1950,imobil ce a fost nationalizat prin decretul 92/50si revendicat de mostenitor legal.Se mai poate anula in instanta decizia de despagubire mostenitorului legal la aparitia acestui act vinzare.cu multumiri?
Am depus notificare revendicare imobil legea 10/2001 si primaria a emis o decizie de despagubire si astept si acum.Sunt dat in judecata pentru anularea deciziei pe motiv ca imobilu a fost vindut unei persoane avind act de vinzare cumparare.
Mai exista acte de vinzare cumparare catre o matusa de a mea cu o data mai recenta a aceluias imobil.daca-l prezint instantei care se ia in considerare.Mai exista si o declaratie facuta de propietar adica bunicul meu pe care-l mostenesc ca actul de vinzare cumparare facut celui care ma dat in judecata nu este valabil ca nu a primit nici o suma de bani si a fost ,ca acel act a fost deghizat ca sa sustraga de la mostenire a fiului lui .acest imobil a fost lasat
prin testament si a fost nationalizat pe numele lui prin decret 92/50 si la care am facut si notificarea respectiva in 2002.Cu multumiri....
moarte
bunicul meu care a decedat a facut mai multe acte de vinzare pe acelas imobil acte de mina dar la persoane diferite si date diferite.care se ia in consideratieintrun proces de revendicare
bunicul meu a facut pe 16/04/1950 act vinzare cumparare a unei case.act de mina.uneipersoane.pe30/031950 a facut act de vinzare de mina altei persoane .pe15/021950 altei persoane .imobilul a fost nationalizat prin decretul 92 din 1950pe numele bunicului .am notificat ca nepot de fiu pe legea 10/2001.pe 15/07 2010 sunt chemat in judecata de persoana care act de vinzare cel depe 30/03/1950.cine are cistig de cauza?doi din asa zisi cumparatori tot eu ii mostenesc fiindumi matusa .CU multumiri
in 1950 bunicul meu a facut act vinzare cumparare de mina cu trei persoane la date diferite a unui imobil. de care se tine cont in justitie pentru revendicare pe legea 10/2001