Credeti ca as putea sa incep demersurile de recuperare a taxei auto singur fara sa apelez la un avocat?Momentan sunt intr-o situatie financiara foarte proasta si nu imi permit sa platesc onorariul unui avocat.Si ce pasi trebuie sa fac ca sa pot recupera banii?va multumesc
Ce demersuri trebuie sa fac ca sa pot recupera taxa auto?Mentionez faptul ca nu imi pot permite un avocat si as vrea sa stiu daca pot face ceva singur?
In sept 2008 am cumparat un Opel Vectra B pentru care am platit taxa de 3750 lei.Intrebarea mea este daca se mai pot recupera acasti bani si ce as putea sa fac?Va multumesc!
Intr-un subiect anterior discutam problema mea cu firma de asigurari Carpatica.Cum mi s-a si spus a durat ceva pana am primit banii dar ce sa zic in final i-am primit.
sa stii ca eu am fost in aceeasi situatie si tot cu un tir am facut accident si dupa trei luni de dureri de cap cu carpatica am auzit de aceasta declaratie si am semnat-o.daca nu vrei sa semnezi s-ar putea sa astepti 8-9 luni poate si mai mult pana la solutionarea dosarului ca fara asta ei nu poate sa despagubeasca.iti
azi am fost la Carpatica Asig sa inteb de dosarul meu si s-a ocupat un domn foarte amabil de noi spunandu-ne in sfarsit ca dosarul de dauna este aproape gata ca mai trebuie doar sa mai aducem de la politie ''stadiul dosarului de cercetare penala''.cand ne-am prezentat la politie ni s-a spus ca cei de la carpatica trebuie sa faca acest lucru nu noi.s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?ma puteti lamuri?
Am fost implicat intr-un accident rutier in data de 2.09.2010 in care nu am fost vinovat.Un sofer care conducea un tir a intrat in mine de pe contrasens avariind masina mea total.Incepand din acea zi a inceput cosmarul pt mine.Tirul era asigurat la firma de asigurari Carpatica Asig Sa si nici in ziua de azi nu am un raspuns de la ei.Nu stiu ce as putea face?Ma poate ajuta cineva??????????