Am inchiriat un spatiu comercial iar dupa trei luni l-au demolat propietarii.Mi-au dat un alt spatiu in locul aceluia dar vanzarile din acel moment au fost la zero.Am inchis o saptamana iara cand am vrut sa deschid magazinul era sigilat cu tot cu marfa.Dupa doua zile au blocat si una din intrarile in magazin prin depozitarea unor cosuri de marfa.Am avut o discutie cu dansii spunandu-le ca nu doresc sa continui,ca am o garanie platita anticipat si nu am nici o pretentie decat sa-mi iau lucrurile si sa reziliem contractul avand in vedere ca ei sant cei care nu au respectat contractul,demoland obiectul contractului(spatiul).Nu m-am inteles cu dansii si nu stiu unde sa ma adresez sa pot sa imi iau lucrurile din magazin.Oare politia se pote implica?Ce pot sa fac in acest caz?Va multumesc anticipat!
Au trecut deja trei luni decand am preluat acel spatiu si nu stiu daca in acest moment pot sa spun ca nu sant de acord.Cand i-am anuntat ca vreau sa reziliez contractul de comun acord au aparut sume care ar trebui sa le platesc ,sume de care nu stiam.De la inceputul lunii iunie mi-au sigilat si spatiul cu tot cu marfa,motivul fiind neplata utilitatilor.Acum doua zile chiar ei mi-au cerut sa fac o cerere de reziliere.M-am gandit ca ar fi mai bine sa consult pe cei care se pricep inainte de a lua o masura.Va rog sa ma ajutati in continuare!Multumesc!
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dumneavoastra! Cineva imi spunea ca denuntarea unilaterala este valabila in cazul in care contractul nu are termen.Ce alta sugestie mi se poate da?Va rog sa ma ajutati!
Am inchiriat un stand intr-un centru comercial pe o perioada de un an. Dupa trei luni, propietarii au daramat aproape jumatate dintre aceste spatii, inclusiv al meu.Inainte de a ne oferi alt spatiu,lucru cu care nu prea am fost de acord,am facut o cerere de relocare.Am primit spatiul nou fara proces verbal sau act aditional.Am functionat inca doua luni,aproape o luna de zile am stat in praul de la demolare.In acest timp am pierdut si putinii clientii.Spatiul respectiv are doua laturi cu cate o intrare fiecare,iar una din intrari s-au gandit sa o blocheze pentru depozitare de materiale.Nu mi-a venit sa cred.Le-am cerut sa deblocheze acea intrare si nu m-am inteles cu dansii.M-am hotarat sa renunt,sa reziliez contractul si eventual sa ii dau in judecata.Va rog sa ma ajutati cu o sugestie sau sa-mi spuneti ce pasi ar urma sa fac in acest moment.Va multumesc!
In Decembrie 2010 am inchiriat un spatiu comercial in baza unui contract de inchiriere, intrun centru comercial cu multe standuri.Surprizele au venit pe rand una cate una.Cand am masurat spatiul era cu un metru si jumatate mai mic decat era prevazut in contract iar dupa discutii aprinse s-a facut o reducere la chirie dar utilitatile le-am platit pe metrii care erau trecuti in contract.Dupa aprox.3 luni administratorii se gandesc sa darame mai mult de jumatate din spatiile comerciale si sa construiasca un market.Le-am reamintit ca avem un contract pe o perioada de un an si nu aveau dreptul sa faca lucrul acesta.Toti cei care eram in aceasta situatie am fost nevoiti sa ne mutam in alte spatii disponibile tot in incinta centrului comercial urmand a depune o cerere prin care solicitam relocarea.M-am mutat in alt spatiu care era prevazut cu doua intrari la fel ca si precedentul.Au urmat vreo trei saptamani de praf timp in care bineinteles nu mai intrau clienti pentru ca vedeau un gol imens si cateva magazinase deschise pentru ca cea mai mare parte isi tineau magazinele inchise.Tot ce ma tinea pe loc era acel market care urma sa se deschida si ne putea aduce mai multi clienti.pentru ca nu aveam vanzare deloc am hotarat ca si cea mai mare parte de acolo sa inchid si sa vin odata cu deschiderea marketului.La cateva zile mai deschideam cateva ore si plecam.intruna din zile cand am ajun la magazin acesta era sigilat iar una din intrari era blocata definitiv,loc unde se depozitasera carucioarele pentru market.Am luat legatura cu administratorii cerand esplicatii in legatura cu aceasta blocare.Esplicatia,nu credeau ca mai sant in acel spatiu.Le-am cerut sa deblocheze aceea intrare iar ei imi ofereau alt spatiu.Sant hotarat sa reziliez contractul cu ei pentru ca m-am saturat.Lucrurile mele sant sechestrate in incinta acestui magazin pentru ca nu am platit utilitatile pe ultima luna.vreau sa-mi iau lucrurile sa scap de acolo din toata nebunia.Va rog sa ma ajutati sa ma sfatuiti,sa-mi spuneti ce as putea face cel mai bine in acest moment referitor la contract si lucrurile care sant blocate
Cand am depus un dosar la R.C. mi s-a spus de catre functionara de acolo ca nu am depus un bilant pe 2003.Unde ma pot informa daca este adevarat pentru ca atunci nu am dat importanta si nici prea multa crezare.Va rog sa ma ajutati!Va multumesc!
Am primit o citatie de la tribunal pentru lipsa de administrator la S.C.Am depus actele pentru pentru a modifica inclusiv actul constitutiv.In rezolutia R.C.se specifica ca am solicitat cererea pentru modificarea actului constitutiv cu privire la:persoane imputernicite.Cererea este admisa insa trebuie sa depun o intampinare la tribunal pe care v-as ruga sa ma ajutati sa o formulez.Vamultumesc anticipat!
99% din cei care detin spatii ca si mine au depus cereri ori de reziliere ori de relocatie.Marea majoritate au primit cheile pentru spatiile noi iar in momentul de fata cred ca sant singurul care nu adepus una din cereri.Problema este ca oricum se vor apuca sa darame aceste spatii si se va face mult praf si atunci nu stiu in ce conditii se va mai putea sta la vanzare.Au incercat sa ma intimideze spunand ca oricum nu am sanse sa ma opun pentru ca va veni o armata de avocati si vor gasi o cale pentru a fi ca ei,adica imi vor pune sechestru pe marfa si in acelasi timp vor rezilia contractul