avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Activitate av.ciobanunicoleta

Activitate av.ciobanunicoleta

Daca pe bon este trecuta destinatia banilor. Natura lor, atunci aveti la indemana actiunea in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce scrie in sentinta prin care ati fost obligat la plata pensiei de intreținere. Dacă scrie, doar până la 18 ani, atunci nu se mai justifică legal. Dacă scrie până la 18, sau până la terminarea studiilor, atunci trebuie sa ii plătiți până la 25 de ani cu prelungire până la 26 daca nu a terminat studiile la o facultate de stat sau acreditata pentru cursuri la zi.
Sfaturile juridice necesare si utile au fost acordate mai sus, nu are rost sa ne repetam.
Lasa deoparte faptul ca vei plati cheltuielile si gandeste-te ca legea este facuta pentru a pedepsi aceste infractiuni si nu pentru a scapa nepedepsiti astfel de oameni fara suflet si constiinta.
Amy33
Nu te sfatuiesc sa iti retragi plangerea deoarece prin actul tau nu faci altceva decat sa inrautatesti situatia atat pentru el (pt ca, desi mama lui a venit la tine sa te implore, faptasul nu va aprecia gestul tau si gandindu-se ca si data viitoare va avea noroc, cu siguranta dupa ce se va vedea liber, va incolti in minte-i bolnava sa savarseasca dinnou fapta reprobabila insa de data aceasta isi va lua masuri de siguranta sa o si duca pana la capat fara sa mai fie intrerupt), cat si pt tine, fiindca, si te rog sa te gandesti mai mult la acest aspect, daca s-ar fi ajuns la terminarea faptei familia ta nu ar fi fost demolata moral in frunte cu tine?
Este gresit dispozitivul sentintei. Ar fi tb sa faceti o cerere de indreptare a dispozitivului deoarece se calculeaza din a 45-a zi de la data platii taxei. Vb in cunostiinta de cauza avand multe dosare castigate.
proastasatului a scris:

faceti plangere la politie
faceti plangere la protectia copilului
faceti plangere la asistenta sociala, daca mama dvs e in varsta si e batuta
anuntati medicul de familie
mergeti la institutul de medicina legala si scoateti certificat
asigurati-va ca aveti martori (prieteni, vecini, de preferat nu rude)
sunati politia, la urmatorul incident, prin 112 (se inregistreaza apelul)
inregistrati cu telefonul sau laptop-ul iesirile violente
schimbati yalele si pa! (proprietarul casei nu vrea sa-l mai primeasca)


Subscriu si eu si intaresc si sfatul colegei avocat insa sa aveti in vedere faptul ca desi se va face partajulul in ceea ce priveste datoria la banca nu uitati ca aveti casa ipotecata iar daca el nu plateste 1/2 din rata riscati sa pierdeti casa. Pt ca instanta va dispune prin hotarare acest partaj banca nu cred ca va accepta 1/2 din rata sa fie achitata de dvs iar cealalta 1/2 de sot. presupun ca este ipoteca pe casa iar codebitor este proprietarul casei. Deci.. banca se va indrepta spre codebitor.
Răspuns la discuția Test de paternitate
Buna ziua,
Faceti o cerere reconventionala in care contestati paternitatea copilului, totodata faceti si o cerere de ajutor public judiciar dovedind faptul ca nu aveti venituri prn adeverinta eliberata de fisc prin care se arata ca nu sunteti in evidentele lor cu venituri. Prin aceasta cerere solicitati instantei scutirea de la plata testului ADN. Daca se dovedeste ca sunti tatal copilului veti fi obligat la plata unei pensii de intretinere calculata la venitul minim pe economie.
De ce trebuie sa sarim la gatul unui tata care cere un ajutor? Pana la proba contrara tb sa-l credem. Pana la urma el va fi cel care va fi judecat de copil in viitor in cazul in care micutul va afla ca tatal sau a vrut sa se dezica de el.
Bafta si Doamne ajuta!
In instanta sa ceara autoritatea parinteasca comuna cu stabilirea domiciliului la mama. Totodata o declaratie notariala a tatalui ca este deacord sa se stabileasca domiciliul la mama si sa-i fie ei incredintat copilul spre crestere si educare si cu mentiunea ca mama poate sa calatoreasca cu copilul fara acordul acestuia in prealabil (o speta similara am avut la judecatoria sector 2 si exact asa am fost sfatuiti de instanta sa procedam). Instanta oricum va solicita si avizul autoritatii tutelare de la domiciliul actual al minorului si il va audia si pe copil cu privire la dorintele lui. Nu va fi o problema cu scoala deoarece in Grecia exista scoala pentru copiii straini cu predare in limba materna.
Bafta, sa faceti ce-i mai sanatos pentru copil.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. O persoana se nscrie on line la un casting al unei agentii si este selectata pentru a face cateva poze. In urma castingului persoana respctiva este anuntata ca ii va fi publicata poza intr-o revista si va fi remunerata pentru acest lucru cu 200 de lei. Ulterior remarca faptul ca poza ii apare si pe un afis pe langa acea revista si nu este nici remunerata cum i se promisese. In tot acest timp persoana respectiva nu semneaza nici un contract sau acord pentru publicarea pozelor. Ce procedura trebuie urmata pentru a primii banii pomisi? Pot raspunde potrivit normelor legii 8/96, art. 88? multumesc