avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Activitate alinaelida

Activitate alinaelida

De ce nu depune avocatul cerere de amanare?tin minte ca intr-un dosar penal cand am avut o cerere de revocare a arestului preventiv iar avocatul ales de mine a fost in strainatate plecat , a venit un avocat din oficiu.
Răspuns la discuția probleme cu un gardian
Doamna , dv. puteti sa-i cumparati medicamente. Daca el are reteta data de la medicul penitenciarului, atunci cand vorbeste cu dv. sa va spuna ce medicamente are scrise in reteta , dv. le cumparati si va faceti vorbitor la el. Apoi jos la vorbitor le spuneti ca are el reteta . Cand merge la vorbitor ii spuneti sa ia reteta șla el sa o arate la baietii de acolo.
Răspuns la discuția Sechestrare sau nu?
Dv. l-ati prins cand a facut fapta sau la o data ulterioara?
Răspuns la discuția URGENTA
Eu cred ca ar trebuii sa fi putin mai explicit . Depinde pentru ce ai fost bagat la inselaciune . Poti sa ne spui?
Răspuns la discuția probleme cu un gardian
In primul rand : daca este in penitenciar sa ceara sa fie dus la medic , fiecare penitenciar are medici care se ocupa de detinuti, apoi dupa ce il vede medicul sa ceara reteta si i-o puteti cumpara dvs.
Daca nu sunt indiscreta: pentru ce este arestat preventiv ?
Răspuns la discuția judecat fara drept de aparare
art.459 alin.2 spune ca cererea se examineaza in camera de consiliu fara citarea partilor. El trebuia sa motiveze cererea aducand inscrisuri . Cand a fost condamnat?
Răspuns la discuția fals in declaratii
Daca te suna cu nr. ascuns ,nu ai cum sa demonstrezi ca el te suna. Pe baza la ce ai fost cu el la politie? Ati avut citatie? Ai facut plangere?
Răspuns la discuția caz penal?
parerea mea: daca a fost eliberat din penitenciar inseamna ca a fost eliberat conditionat. Dar a trecut oricum mult timp din 2002. Daca nu are facuta reabilitarea cred ca are inca cazier, deci este recidivist . Are antecedente penale. Nu cred ca poate scapa cu suspendare. Trebuie urmarit foarte bine procesul. Ai avocat?
Răspuns la discuția Hartuita de politie?!?!
stiai cine erau? Cum i-a adus pe aceia ca sa ii recunosti?