De ce nu depune avocatul cerere de amanare?tin minte ca intr-un dosar penal cand am avut o cerere de revocare a arestului preventiv iar avocatul ales de mine a fost in strainatate plecat , a venit un avocat din oficiu.
Doamna , dv. puteti sa-i cumparati medicamente. Daca el are reteta data de la medicul penitenciarului, atunci cand vorbeste cu dv. sa va spuna ce medicamente are scrise in reteta , dv. le cumparati si va faceti vorbitor la el. Apoi jos la vorbitor le spuneti ca are el reteta . Cand merge la vorbitor ii spuneti sa ia reteta șla el sa o arate la baietii de acolo.
In primul rand : daca este in penitenciar sa ceara sa fie dus la medic , fiecare penitenciar are medici care se ocupa de detinuti, apoi dupa ce il vede medicul sa ceara reteta si i-o puteti cumpara dvs.
art.459 alin.2 spune ca cererea se examineaza in camera de consiliu fara citarea partilor. El trebuia sa motiveze cererea aducand inscrisuri . Cand a fost condamnat?
parerea mea: daca a fost eliberat din penitenciar inseamna ca a fost eliberat conditionat. Dar a trecut oricum mult timp din 2002. Daca nu are facuta reabilitarea cred ca are inca cazier, deci este recidivist . Are antecedente penale. Nu cred ca poate scapa cu suspendare. Trebuie urmarit foarte bine procesul. Ai avocat?