Mi-am gasit alt loc de munca si mi-am dat demisia de la actualul loc de munca. Acum sunt in preaviz, care expira la data de 16 mai 2014. Intrebarea mea este:ca sa am continuitate pe "cartea de munca" de la ce data ar trebui incheiat noul contractul de munca cu firma la care ma angajez?
Buna ziua!
Am o nelamurire momentan sunt angajata intr-o firma cu jumatate de norma pe o perioada determinata de 3 ani iar la angajare am semnat un act aditional in care se precizeaza ca daca parasesc locul de munca mai devreme de cei 3 ani sunt obligata sa restitui toti banii pe care i-am castigat pana la acea perioada.as dori sa stiu daca este legal acest act aditional.
Si o alta nelamurire daca sunt angajata de un post cu studii superioare care este salariul minim pe care pot fi incadrata?
Multumesc!
Am o nelamurire: de ce imi trebuie o hartie de la somaj pentru angajare, m-am mai angajat in alte locuri si nu mi s-a cerut niciodata. Mentionez ca nu am prmit somaj niciodata. Multumesc !
Buna ziua!
Luna aceasta mi-am depus actele de angajare la o firma si mi s-a spus ca nu am nevoie de cartea de munca; totusi eu stiu ca ar trebui dusa la scanat....sa ma lamureasca si pe mine cineva cum e cu revisalul..
Va multumesc!
Acum sunt in preaviz pentru ca mi-am dat demisia...nu stiu cum sa procedez...firma e inregistrata pe botosani eu sunt in suceava cum as putea sa aflu daca contractul e inregistrat la itm. Precizez k am o stampila pe contract cum ca ar fi intregistrat la itm dar nu se vede numele inspectorului iar contractul nu e in original scrie ca e conform cu originalul.Mai are rost sa mai stau in preaviz?
Multumesc pt raspunsuri!
Buna ziua! in cat timp de la incetarea contractului individual de munca am dreptul sa intru in posesia cartii de munca? Angajatorul este obligat sa aduca cartea de munca de la itm mai ales daca e inregistrata in alt oras?:O