avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Activitate Maria Iorgus

Activitate Maria Iorgus

Discuție credit banca
am facut un credit acum 3 ani , mi-am platit ratele normal dupa care anul trecut am avut un accident care m-a trecut pe linia moarta am mai platit o suma suficient de mare dupa care nu am mai platit pt ca mi-am pierdut si serviciul si acum sunt pensionara si nu am mai avut venituri sa platesc , am primit notificare din partea unei soc careia i s-a cesionat dreptul la recuperarea creantelor,mentionez creditul este fara garantii ,,, care sunt consecintele legale legate de executor judecatoresc etc ,pt ca eu sunt de acord sa mi se retina ratele din pensia pe care o am ,va multumesc
care sunt consecintele unei neplati a unei amenzi parcare externe (Olanada)
ce acte imi trebuie pt schimbare sediu in alt judet ,unde se depun? multumesc
Discuție somaj tehnic
ce se aude despre somajul tehnic in 2011 si care sunt conditiile pt o soc.comerciala ?
Discuție cesiune actiuni
am facut o cesiune de parti sociale la societatea mea ,cit timp dureaza documenetele la Registrul comertului (dupa noile reglementari) ?multumesc
Buna ziua ,am un SRL din 2009/aprilie , cu sediul in propriul apartament .Platesc taxa radio odata cu factura ENEL ,am fost somata sa platesc taxa retroactiv pe 2 ani de catre o societate de recuperari agreata de SRR ... este corect ,exista am inteles o decizie a curtii constitutionale din 2009 ,multumesc Maria Iorgus