avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea Teis

Activitate Mircea Teis

Răspuns la discuția Citatie tribunal
Pentru a se putea raspunde la exceptie, trebuie vazut dosarul. In caz contrar, orice raspuns ar fi incorect. Nu se poate emite un raspuns pertinet fara un studiu prealabil al actelor care au stat la baza cerii dumneavoastra, al actiunii initiale, al intampinarii si al actelor depuse la dosarul cauzei de catre parata.
Depinde de ce acte aveti incheiate cu societatea respectiva ( contract, facuri - primite, semnate- ).
Răspuns la discuția Citatie tribunal
Pentru a se putea raspunde la exceptie trebuie vazut neaparat dosarul.
Răspuns la discuția Amenda rutiera
Se poate contesta procesul-verbal in termen de 15 zile de la data comunicarii la judecatoria in a carei raza teritoriala a fost constatata contraventia.
Răspuns la discuția Sunt citat
Trebuie sa va prezentati. In caz contrar, riscati o amenda. Va puteti prezenta in fata instantei si puteti spune ca va mentineti declaratiile date in faza de cercetare si alte declaratii nu mai aveti.
Din moment ce procesele verbale au fost deja intocmite, alta modalitate nu mai exista. Trebuie sa le contestati, astfel incat sa eliminati riscul de a mai primi asemenea amenzi contraventionale.
Din cate stiu, nu. Trebuie intrebat la Primaria locala. sa va interesati de hotarari ale Consiliului local.
Răspuns la discuția amenzi rovineta electronica
Nu se poate acorda sanctiune de doua ori pentru ac. contraventie. Platiti o singura amenda, iar pe cealalta o contestati.
Răspuns la discuția gard intre vecini
Pentru un asemenea gard este necesara autorizatie de constructie. In momentul in care veti avea respectiva autorizatie, degeaba se impotriveste vecina.
Răspuns la discuția pret acte vanzare cumparare
Sd2010 are dreptate. Insa, indiferent de pretul pe care il veti declara in fata notarului, in situatia in care acest pret se situeaza sub pretul minimal pe care camera notarilor il stabileste, taxele notariale se vor calcula raportat la acest pret minimal stabilit. Onorariul notarial este o alta problema, avand in vedere faptul ca fiecare notar este liber sa-si stabileasca onorariul.