avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters180906

Activitate ContSters180906

va multumesc
cum aflu propietarul unui teren agricol eu necunoscand nicio coordonata absolut nimic?
sunt agricultor[dar nu agricultor-pfa] si am un venit infim [sub 4 salarii brute pe an] dovedit prin hirtii dealtfel [de primarie-registrul agricol] sunt obligat prin lege la plata : cas si alte obligatii aferente oricarui angajat,sau fac un contract cum vreau eu ,momentan nu sunt angajat.#-o
buna ziua.politia ma tot cheama sa ma deplasez cu cele doua persoane pt a incheia dosarul,dar cele doua persoane au probleme de deplasare[ghips]am cerut alternative pt declaratii si au spus ca numai in fata lor pot da declaratia persoanele respective.
Discuție eu cit cotizez?
sunt p.f.a si as dori sa stiu cu noua lege cit voi cotiza.anul trecut am cotizat 3 lei pe
luna la casa de pensii.
Discuție nelamuriri
as avea si eu o problema:
Am fost implicat intr-un accident de circulatzie la care am fost gasit vinovat, proprietarul pagubit nu doreste sa foloseasca RCA-ul meu pe motiv ca nu il despagubeste indeajuns firma de asigurare , vrea sa foloseasca casco-ul lui pt reparatii.
Firma casco pe cine da in judecata pt a-si recupera banii pe mine sau pe firma de asigurari??
Va multumesc anticipat
Discuție plati pt pfa
daca fac scoala(liceu) mai trebuie sa platesc la sanatate pentru pfa
1 ce trebuie sa scriu pe coperta registrului de incasari si plati.
2 chitantierul si facturierul trebuie inseriat si numerotat de vreo unitate fisca?
sunt pfa de 2 ani