avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate alinaio

Activitate alinaio

Discuție minori
am doi copii minori din oct am divortat de tatal lor ei mi au fost incredintati mie am o hotarare definitiva in acest sens se poate sa i scot din tara fara acordul tatalui? precizez ca nu are nici un program de vizita stabilit deoarece nu sa prezentat
Discuție vizita minori
am divortat si am o fetita care ia fost incredintata sotului eu locuiesc in italia si vreau sa deschid actiune pt dreptul de vizita as dori sa stiu daca el nu doreste sa mi dea fata in afara tarii se poate sa se impotriveasca la tribunal si ce sanse as avea de castig
Răspuns la discuția vizita minori
amiabil, acest cuvant nu exisista in vocabularul fostului sot si nu o sa fie de acord credeti ca se poate sa nu mi se acorde aceste vizite in italia ?si ce documente mi ar trebui de aici pt asa ceva
Discuție vizita minori
am divortat de sotul meu si avem o fetita impreuna iar fetita ia fost incredintata lui in urma divortului insa nu am deloc program de vizita ce trebuie sa fac sa am dreptul s a o vizitez sau mai bine spus sa pot sa o aduc la mine mentionez ca eu locuiesc in italia se poate sa mi dea fata aici pe timpul vizitei?fetita are 6 ani
Răspuns la discuția incredintare minori
eu am incercat sa fac tot posibilul sa nu sufere fata dar el isi bate joc de sentimentele ei de fapt nu chiar i face toate poftele daca vrea sa se arunce de la etaj el o lasa orice i cere se executa doar de dragul de a se razbuna ca am indraznit sa ma duc la politie dupa ce ma batut nu a avut grija nici macar o zi de ea inainte cum nu are nici acum si a dus amanta acasa sa l ajute cu fata .conditii materiale am si eu doar ca nu am documente locuiesc la mama mea care are 2 apt in proprietate.nici el nu are o casa a lui locuieste cu mama lui in casa acesteia
mama lui e mobilizata la pat

am fost casatorita 10 ani avem o fetita de 6 ani de un an de zile m am despartit in fapt de sotul meu de fapt am fost batuta si data afara din domiciliu dar nu mi a permis sa iau si fata am deschis actiune de divort dar a depus si el actiune reconventionala in care cere si el minora ba chiar mai mult ma acuza de infidelitate si de faptul ca nu iau leg cu minora dar de fapt nu imi permita nici sa vb cu ea la tel nici sa o vad. a cerut audierea minorei audiere care sa si facut deja in care fata a zis ca vrea sa stea cu tatal ei,deoarece e manipulata de acesta.ce sanse am sa o castig el are un venit de 3000 lei lunar pe cand eu nu am servici deocamdata
Răspuns la discuția divort cu minori
fetita are 5 ani jum
va rog sa imi spuneti ce sanse am sa castig custodia copilului in cazul in care copilul e la el de un an de zile timp in care eu l am vazut am vb aproape zilnic cu ea la tel doar ca acum ca a aflat ca am deschis procesul de divort nu ma mai lasa nici macar sa vb cu copilul meu.se ia in considerare faptul ca el are deja pe altcineva in aceeiasi casa cu fata si cu el ?pot sa ma fol de lucrul acesta in vreun fel ?
am fost casatorta 10 ani am o fetita de 5 ani jum iar sotul meu ma ameninta ca o sa o audieze si pe ea la tribunal avocatul meu mi a spus ca o sa fie ascultata de un psiholog nu de judecator