avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate stefan66

Activitate stefan66

Răspuns la discuția recuperare acte auto
ok, am contractul, talon si talonul masinii,
da la politie am trimis azi o petitie detaliata
da m-am gandit si eu la un avocat.
ma gandesc sa sesizes si Asociatia Internationala a Politistilor poate resolv ceva.
un avocat credeti ca ar putea rezolva situatia, ce pasi ar urma cand el este in germania, asa as cere si daune
buna ziua
cu respect cer si eu un punct de vedere legal cu privire la recuperarea unei carti de indentitate la un autoturism achizitionat din germania pe 28.07.2012.
dealerul respectiv a mentionat in contract ca acest act il va trimite prin curierTNT-Expres, aspect ce i-a mentionat si cumparatorului ca il va trimite cand se va intoarce proprietarul autoturismului din vacanta, adica pe 30.07.2012.
situatia prezenta:
1. actul respectiv nu l-am primit nici acum;
2. in romania nu putem lua nici numere provizorii fara acest act;
3. contactati telefonic, cu greu au acceptat sa converseze in engleza, spunand ca il va trimite saptamana viitoare, trecand totusi aproape 30 de zile de atunci, actul nefiind trimis;
4. mai nou, refuza sa mai raspunda la telefon, dar, refuza sa mai converseze in engleza, inchinzand telefonul brusc.
Cine ma poate ajuta in vreun fel, ii multumesc din inima, sunteti singurii unde as putea primi un raspuns cat de cat legal.
cu respect!

sall, cine ma poate ajuta si pe mine cu un referat despre suspendarea si incetarea raporturilor de serviciu.
Cu multumiri si respect Stefan66
buna seara,
doresc un raspuns de la dvs, sunt militar, ca orice cetatean al Romaniei dorim spre un trai mai bun, doresc o prosperitate, timpul trece, legile stagneaza, noi stagnam, nu reusim sa evoluam datorita acestor legi, legea 80/1995, care este intrebarea mea:
doresc sa-mi constitui o societate pe persoana fizica sau sa accesez fonduri europene, ar fi legal, contravin statutului cadrelor militare potrivit prevederilor

CAPITOLUL II
Îndatoririle şi drepturile cadrelor militare

Secţiunea a 3-a
Interzicerea sau restrângerea exerciţiului unor drepturi şi libertăţi
Art. 29
Cadrelor militare în activitate le este restrânsă exercitarea unor drepturi şi libertăţi, astfel:


e) constituirea în diferite forme de asociere cu caracter profesional, tehnico-ştiinţific, cultural, sportiv-recreativ sau caritabil, cu excepţia celor sindicale ori care contravin comenzii unice, ordinii şi disciplinei specifice instituţiei armatei, este permisă în condiţiile stabilite prin regulamentele militare.

Cadrelor militare în activitate le este interzis:

a) să îndeplinească alte funcţii decât cele în care sunt încadrate, cu excepţia cumulului prevăzut de lege, în condiţiile stabilite prin ordin al ministrului apărării naţionale;

b) să fie asociat unic ori să participe direct la administrarea sau conducerea unor organizaţii ori societăţi comerciale, cu excepţia celor numite în consiliile de administraţie ale regiilor autonome şi societăţilor comerciale din subordinea Ministerului Apărării Naţionale, din cadrul industriei de apărare sau în legătură cu aceasta?

doresc un raspuns cu multumiri!

detin un contract de arendare,eu pot da spre arendare acel contract altei persoane, sa arendeze in continuare?
daca unui salariat cu studii superioare, analist IA i s-a desfiintat postul si se afla in preaviz, dar in institutie se afla un post de referent spec gr II, acest analist il poate ocupa, chiar daca este in preaviz?
Cum, prin interviu sau cu numire directa? tinand cont ca functia este mai mica. Postul de referent este suspendat in prezent, persoana respectiva lipseste un an.
Multumesc!
cum tinem evidenta angajatilor in afara carnetelor de munca in cazul in care acestea au fost predate angajatilor?
de unde se poate lua registrul electronic de evidenta?
da de avizul ANFP pentru organigrama
Buna ziua,
Cum se obtine avizul de numire al Functionarului public in functie publica, care este procedura? Ce documente se depun si care este termenul de depunere de la primirea statului cu functii?
Multumesc!
buna ziua,
as dori si eu un raspuns, s-a produs reorganizarea institutiei, din 3 ingrijitori se mai regasesc numai doua posturi aprobate, cum se procedeaza la incetarea cim pentru celalalt post, nu se stie care este acela, cum se procedeaza la departajarea lor?
cui i se da preavizul?
Multumesc!