avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate daria1

Activitate daria1

Buna ziua!
Va rog daca ma puteti ajuta cu informatii cu privire la notificare varului ( cum si unde sa fac notificarea).
Va multumesc!
Buna ziua!
Tatal meu care este decedat de 20 de ani are un teren pe care eu i-am dat voie varului meu sa-l utilizeze cu conditia sa plateasca impozitul ( intelegerea a fost verbala). Mentionez ca nu am putut face taxa de succesiune pt ca fratele meu nu este in tara si este dezintresat de situatie.
Va rog sa ma ajutati, (pt ca am inteles ca doreste sa si-l insuseasca prin uzucapiune) cum pot sa stopez aceasta invocare a uzucapiunii. daca trimit la primaria de care apartine o adresa in care solicit info despre teren este in deajuns?
Multumesc!
Multumesc!
Buna ziua!
Locuiesc intr-o casa cu mai multe familii (3). Pe peretele de la strada am fereastra eu si inca o vecina, as dorii sa mai fac o fereastra mica. Va rog sa ma ajutati cu o informatie: am nevoie de acordul vecinei?
Am cumparat un auto si am hotarat ca sa fac cu proprietarul un contract de comodat, care sunt riscurile la care ma expun in afara ca nu sunt proprietarul?Mai sunt si alte consecinte?
Buna ziua! am si eu o problema, asta vara datorita secetei firma care este angajata de primaria noastra sa se ocupe de buna desfasurare a procesului de alimentare cu apa a comunei a incercat nu stiu ce sa faca pe la acele puturi cu apa si au defectat pompa si au daramat din put, acum chipurile datorita unei hot de consiliu local noi consumatorii tb sa achitam o taxa de 100 ron pt a acoperii aceasta paguba in caz contrar v-om fi debransati; intrebarea mea este daca asa ceva este legal.Multumesc!
Discuție legea158/2011
buna ziua, va rog sa-mi spuneti si mie daca mi-am izolat casa din buget propriu pot beneficia de prevederile legii 158/2011, si daca da cum se procedeaza.Multumesc!
Discuție electrica
am pe proprietatea mea un stalp de electricitate care este si inclinat, ontrebatrea mea este daca pot sa solicit la electrica mutarea lui.multumesc!
Discuție vanzare auto
am vandut unui cetatean o masina, am facut contract v-c, fisa imatriculare, adev de la fisc numai ca acesta nu a inmatriculat-o si a vandut-o mai departe fara acte, acum m-a contactat noul proprietar ca ar vrea sa inmatriculeze masina si nu stie cum, ce e de facut? Multumesc!
Răspuns la discuția concediu medical
adica are dreptul sa nu-mi plateasca zilele de concedoiu care vor urma sau nu?