avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Activitate vargazsu

Activitate vargazsu

Răspuns la discuția viza SUA
Adica tatal nu e de acord, pot sa obtin si in instanta o hotarare? Si pentru acest lucru de ce am nevoie?
Multumesc
Discuție viza SUA
In cazul in care minorul rezultat din casatorie imi este incredintat dupa divort, de ce am nevoie sa il pot duce in strainatate, si pentru obtinerea vizei in SUA?
Multumesc.
Răspuns la discuția neprezentare la divort
Da, mă refer la soţul pârât.
În cazul nostru divorţul trebuie judecat în instanţă, pentru că avem un copil minor.
Răspuns la discuția Sunteti de acord cu clasa \"0\"
În primul şi primul rând clasa nu este 0, ci pregătitoare. Copiii trebuie înscrişi în prima fază la şcoala arondată domiciliului ceea ce este normal, dat fiind faptul că în fiecare şcoală este aplicată aceeaşi programă. În următoarele faze ale înscrierii vă puteţi duce copilul din Galaţi la Bucureşti dacă doriţi şi au mai rămas locuri libere în Bucureşti.
La ce este bună această clasă? Mă gândesc că nu ştiţi cum e pe de o parte să lucrezi cu un copil în clasa I -a, care a fost la grădiniţă, şi cum e să lucrezi cu unul, care nu ştie nici măcar să ţină creionul în mână. Pe de altă parte un copil care nu a fost niciodată la grădiniţă nu va face faţă clasei I cum va evalua un copil venit de la grădiniţă. Ei, clasa pregătioare are această menire. Să dea şanse egale copiilor care intră în clasa I-a. De aceea se şi numeşte pregătitoare ca să-i pregătească pe toţi pentru clasa I-a.
În legătură cu programele, spaţiile şi alte lucruri de ştiut despre această clasă pregătitoare vă recomand următorul site: [ link extern ] /
Ce se intampla in cazul in care sotul nu vrea sa divorteze si nu se preznita la infatisari?
Răspuns la discuția divort
As pleca la parinti, acum vreu sa initiez actiunea de divort. Nu pot sa spun ca este violent, dar ma agreseaza verbal in fata copilului etc.
Discuție divort
Poate sa ma dea in judecata sotul pentru copil, daca plec definitiv cu copilul minor din apartamentul comun inainte de pronuntatrea divortului?
Multumesc
Am avut editate nişte lucrări la o editură. Contractele pentru cumpărarea dreptului de autor au fost semnate în 2008 cu o valabilitate de cinci ani. În 2010 editura a dat faliment.
Aş dori să ştiu dacă acele contracte de cumpărare a dreptului de autor mai sunt valabile sau şi-au pierdut valabilitatea odată cu falimentatrea editurii?
Vă mulţumesc.
Am vândut nu demult un apartament, am cumpărat altul şi urmează să-l transcriem. Normal ar trebui să apar şi eu ca coproprietar ca soţie, dar eu nu doresc acest lucru fiindcă apartamentul vândut a fost al socrilor.
Discuție ajutor somaj
Sotul meu şi-a încetat activitatea la data de 26.08.2010 pe baza art.55(b). Din data de 01.09.2010 până la data de 05.12.2010 a beneficiat de indemnizaţie pentru creşterea copilului preluând acest statut de la mine care am reluat lucrul în învăţământ de la începutul anului şcolar. Aş dori să ştiu dacă în acest caz beneficiază de ajutor de şomaj. Vă mulţumesc!