anul trecut an iunie am fost parte vatamata antrun accident sa anceput urmarirea penala ampotriva vinovatului sa facut expertiza ceruta si tot au mai trecut cateva luni ce trebuie sa fac avocata ami spune sa asteptam dar mam saturat cum pot urgenta treburile
procesul a anceput teoretic pana acum nu am avut nici o instanta sa anceput urmarirea penala a vinovatului de cateva luni am facut expertiza am platit eu pentru aceasta expertiza sa anteleg ca daca a venit raspunsul la expertiza nu o sa mai dureze mult pana la finalul procesului?
mia venit expertiza tehnica pentru vat corporala din expertiza reeseca vinovat este soferul care ma lovit Problema este ca din rezultatul expertizei reeseca nu mia fost pusa viata an pericol AM18 zile iml dar am avut fractura de coaste cot si oplaga frontala partea stanga deschisa foarte adanca la venirea salvarei am fost gasit inconstient am o cicatrice de 8 9 centrimetri pe frunte daca vreau sa contest rezultatul expertizei ce trebuie sa fac DACA nu contest rezultatul cam cat dureazapana la terminarea procesului
dar daca iau de la asigurari banii care mi ofera ei pentru cheltuieli de spitalizare adica daune materiale mai pot cere an instanta daunemorale pentru suferinta pentru semnele ramase ei miau zis caami da acum ce am cheltuit eu si daune morale an instanta
e corect sau ami trag teapa
am dosar de dauna vatamare corporala mau sunat cei de la asigurari si miu zis ca nu sa prezentat nici pana acum vinovatul sa semneze niste acte si daca nu se prezinta an termen de 90 de zile se ancheie dosarul si ne vedem an instanta dar miau propus sa ami dea niste bani pentru cheltuielie care leam avut pana acum dovedite cu actele depuse de mine la dosar adica spitalizarea analize etc acestea se ridica undeva la 2000ron .mai pot cere peorma an instanta alti bani pentru suferina si semnele ramase astea ce daune sunt.eu am 18 zile de iml am avut coaste rupte mana si am ramas si cu un semn vizibil de 7 8 centimetri an frunte as dori sa ami spuneti cum sa procedez
eu nu vorbesc de instanta eu vreau sa stiu daca e posibil ce am antrebat an legatura cu dosarul de dauna deschis nu ce sa fac la instanta amdosarul pe rol saanceput urmarirea penala .eu vreau sa stiu de dosarul de dauna pentru vatamare
poate soc.de asigurari sa al oblige pe cel vinovat de producerea accidentukui sa vina sa semneze actele care sunt necesare pentru finalizarea dosarului de dauna la vatamare corporala.cel de dauna totala a lmasini sa finalizat de mult.Sau are obligatia sa al cheme? Cat trebuie saastept .AM depus dosarulacum doua luni si mi sa zis ca al asteapta pe cel vinovat sa semneze niste acte Au vreun termen limita pentru asa ceva?
pot cere despagubiri an avans la dosarul de dauna pentru vatamare corporala? proprietarul masini an care eram pasager sia luat bani pe masina avariata a avut dauna totala.Din toate actele reiese ca persoana care nea lovit este vinovatadar nu vrea sa se prezinte sa semneze niste acte la asigurari .Pot cere despagubiri an avans? si cum sa procedez