Am o mare problema, va rog sa ma ajutati !
In anul 2008 am infiintat o societate, un magazin mixt... In 2011 am suspendata acitvitatea ca... de a venit criza economica.
Zilele trecute am fost la DGFP sa-mi scot cazier fiscal pe persoana fizica si ce sa vezi...? am fapte trecute in cazier. Am ramas stana de piatra, ca eu, stiam ca sunt la zi cu declaratiile, cu bilanturile, ce sa mai cu toate actele cum mi-a spus contabila pe care am avuto la magazin. Cei drept actele firmei nu le aveam ca doamna contabila nu a putut la acele momente sa mi le dea ca si-a rupt mana si era in spital. Dar ma asigura ca toate actele sunt in regula.
Cand am verificat la GDFP ce sa vad? din anul 2008 ea nu mi-a depus mai multe declaratii si nici bilantrile firmei. Acum i-am cerut actele, si-mi motiveaza fel si fel de tampenii. Ma rog, am contactat un alt contabil care o sa ma ajute sa-mi aduc actele la zi. Intrebarea mea este...? daca in cel mai scurt timp voi rezolva cu toate problemele cand mi se radiaza faptele din cazierul fisca dar, pe persoana fizica, ca in cel al firmei stiu ca se radiaza dupa trei sau cinci ani?
Am un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager si clauza de intretinere cu mama mea si o alta proprietat. Spuneti-mi va rog acel act de v-c cu uzufruct viager si clauza de intretinere este proritatea mea dupa ce mama merge in lumea celor drepti?! Eu am proprietatea doar NUD. Problema este ca cei de la primarie nu vor sa primeasca actele pt subventie pe motivul asta "detin doua proprietati", le-am tot explicat ca exista intradevar acel act de v-c dar proprietatea nu este inca a mea ci numai dupa decesul mamei. Raspunsul lor a fost sa mai citesc legile si sa vad ca eu sunt proprietare si pe acea casa chia daca este cu uzufruct viager si clauza sunt proprietara si punct. Spuneti-mi cum stau de fapt lucrurile ca cei din primarie se pare ca si-au alocat subventiile doar pt oamenii lor???????????????
Nici nu stiu cum sa incep...! Sunt o mama disperata..., de doua zile am aflat ceva ingrozitor si strigator la cer. Stiu ca-mi expun copilul la o rusine mare, dar doresc sa stiu daca si cum va raspunde faptuitorul la 12 ani, ca penal nu va rspunde!!! Am un baietel in varsta de 7 ani si din vara anului 2010 a fost molestat sexual de un nepot in varsta de 12 ani. Nepotul locuieste cu socrii mei si mama sa. Eu imi trimiteam copilul la socrii mei si nepotul meu il obliga sa intretina relatii sexuale cu fiul meu. In momentul in care fiul meu la insistentele mele mi-a recunoscut ce-i facea acest nepot. Am fost la politie si am depus plangere, la IML unde sa constatat ca nu a fost maltratat fizic, deflorat ci doar o joaca. Mi sa spus ca la aceasta varsta nu are erectie si nici discernamant nepotul. Nu pot fi de acord cum ca nu are discernamant pentru ca acum au mai iesit si alte victime de-ale nepotului. Acum un an jumate respectiv patru ani a mai facut si cu alti copii. dar parintii lor au luato ca o joaca. Eu nu pot trece cu vederea peste ceea ce i s-a intamplat copilului meu. Sunt distrusa. O sa-l introduc intr-un program de consiliere psihologica pentru ca el cu mine nu vrea sa vorbeasca, ii este rusine. Si probabil traieste cu frica ca nepotul il va bate iar pentru ca asa-i spunea sa nu ne spuna ca-l bate rau si chiar il batea. A recunoscut in fata medicului de la IML. Azi am fost condamnata de catre socrii mei ca m-am dus la politie sa-l reclam, ca ar trebui sa ma gandesc ca-mi fac copilul de ras si ca ar trebuii sa ma potolesc pentru ca tot fiul meu va avea de suferit pe viitor. Ma doare sufletul ca eu imi trimiteam copilul la socrii si copilul meu a fost molestat. Tind sa cred ca stiau dupa felul in care vorbesc prin vecini. Pentru ca mie in fata nu-mi spun, de fapt nici nu s-au interesat ce face copilul meu, cum se simte. Nici macar pe sotul meu si fiul lor nu l-au sunat sa-l intrebe, dar, sa acuze stiu s-o faca. Spuneti-mi ce trebuie sa fac? Va rog puneti-va o secunda in pielea mea si cum ati proceda dvs? Eu sunt hotarata sa merg mai departe, nu pot trece cu vederea. Nu pot, daca-l las asa se va obisnui ca nimeni nu-i face nimic si va continua sau poate chiar mai rau. Imi este clar ca este un pericol public si ca trebuie internat la o scoala de reeducare si introdus intr-un program de consiliere psihologica.
Nu am ajuns in recurs cu aceste dosare, au ramas irevocabile in fond, la Jud. Buftea. Martorul a fost clar intrebat de catre instanta unde a fost semnat procesul vb. El a spus ca politia s-a dus dupa el in post si a semnat acel proces vb., ca nu ne cunoste si ca in acea seara el se afla in post. ca nu stie despre ce este vb in acel dosar si ca de ce a fost chemat el la proces. Avem declaratia lui. Stiu ca mica reforma nu-ti mai da dreptul la nicio cale de atac, acesta este motivul pt care intreb daca exista cale de atac extraoridinara. Imi este foarte clar ca in ambele procese cele doua judecatoare au discutat. asta a fost si motivul pt care pr au fost amanate pana ieri.Intr-un dos ne-am jud cu jandarmeria si in al doilea cu politia. In cel cu politia nu ni s-a admis proba cu martorul asistent si nici pozele dupa inregistrarile video iar in cel cu jandarmeria unde pe inregistrari nici nu apare ca a fost la locatie ne-a admis proba cu martorul asitent si ca desii a recunoscut ca nu ne cunoaste tot am pierdut.
Vreau sa stiu care sunt caile de atac extraordinare? Anultrecut am dat o petrecere privata in curtea casei noastre. Pe la orele 22 si jumatate au venit cei de la politie sa ne avertizeze ca muzica este prea tare si ca distractia s-a terminat. Asa am facut am oprit muzica si fiecare au plecat la casele lor. Dupa o saptamana ne-am pomentit cu doua amenzi de la jandarmerie si de la politie, fiecare cu cate 500 Ron. Am facut planegere contraventionala si ca probe am cerut sa fie adus si martorul asistent. Acesta nu a venit la primul termen si a fost adus cu mandat si amendat de catre instanta. A recunoscut baitul ca nu ne cunoaste ca cei de la politie au fost dupa el sa semneze procesul verbal. Martorul nostru a spus ca politia nu a legitimat pe nimeni, ca nu a fost intocmit procesul verbal in fata noastra. Am dus inregistrari video cu ceea ce a facut politia in acea seara la noi in curte. Cert este ca am pierdut ambele procese, ca noi de jandarm nici nu stiam ca a fost la noi in acea seara. Ambele pronuntari sunt irevocabile. Ce mai pot eu sa fac? Care mai este calea de atac in aceste conditii? Pot face revizuirea dosarelor?
Nu am ajuns in recurs cu aceste dosare, au ramas irevocabile in fond, la Jud. Buftea. Martorul a fost clar intrebat de catre instanta unde a fost semnat procesul vb. El a spus ca politia s-a dus dupa el in post si a semnat acel proces vb., ca nu ne cunoste si ca in acea seara el se afla in post. ca nu stie despre ce este vb in acel dosar si ca de ce a fost chemat el la proces. Avem declaratia lui. Stiu ca mica reforma nu-ti mai da dreptul la nicio cale de atac, acesta este motivul pt care intreb daca exista cale de atac extraoridinara. Imi este foarte clar ca in ambele procese cele doua judecatoare au discutat. asta a fost si motivul pt care pr au fost amanate pana ieri.Intr-un dos ne-am jud cu jandarmeria si in al doilea cu politia. In cel cu politia nu ni s-a admis proba cu martorul asistent si nici pozele dupa inregistrarile video iar in cel cu jandarmeria unde pe inregistrari nici nu apare ca a fost la locatie ne-a admis proba cu martorul asitent si ca desii a recunoscut ca nu ne cunoaste tot am pierdut.
va rog sa ma ajutati!!!! Cum se ridica un specimen de semnatura din banca? Care sunt pasii? I-am dat specimen de semnatura socrului meu si acum doresc sa-i ridic specimenul de semnatura!
am si eu o intrebare..., daca am incheiat si semnat un contract de inchiriere mai trebuie incheiat si contract de comodat intre parti?
buna ziua! Am incheiat un contract de inchiriere acum o saptamana si azi proprietarul a fost gasit mort in casa. Decesul propritarului nu atrage nulitatea actului? nu l-am inregistrat la fisc, este semnat doar de locator si locatar fara martori.