avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Activitate ruslaura11

Activitate ruslaura11

ruslaura11 a scris:

procesul verbal de punere in posesie la pozitia noastra este taiat cu pixul 17800 si redus la 10000 si dat si alt nr top gresit

procesul verbal de punere in posesie la pozitia noastra este taiat cu pixul 17800 si redus la 10000 si dat si alt nr top gresit
SE MAI POATE DEPUNE CERERE PTR RECONSTITUIREA DREPTULUI DE PROPRIETATE CONFORM LEGI ACESTEIA
nu am primit salariul de 6 luni sunt angajata primariei pe postul de asistent personal pot sa-i dau in judecata ce sanse am?
Discuție restanta
Buna ziua am si eu o intrebare unde trebuie sa ma adresez in afara da primarie ptr restanta de 5 luni nu am, primit salariul ptr asistent personal ce trebuie sa fac
detin incheierea din 1948 nu sa trecut toate imobilele ce au fost a bunici mele sa omis trecerea pot cu incheierea aceasta ce o detin este aceasi care este trecuta in cartea funciara dar sa omis a fi trecut un imobil ce trebuie sa fac?
pe titlul de proprietate mi sa omis trecerea unei suprafete pe cf il am suprafata nu a trecut in rezerva primariei ce pot sa fac? va multumesc
daca nu am primit raspuns de la cjparad ptr contestatia depusa la 3.11,2010 pana in prezent ptr anularea pensiei de invaliditate pot sa inaintez o reclamatie in instanta am inteles prin lege caci in 45 de zile trebuia sa primesc raspuns
tatal meu este pensionat de boala nerevizuibil cu gradul II accentuat dupa anexa 400 el intra la scutirea impozitului pe cladire
am facut un contract de intretinere cu uzul fruct viager cu o persoana de gr I de handicap iar la primarie spune ca numai este scutita de plata impozitului pe cladire din moment ce are acest contract va rog frumos ptr ami da un raspuns daca intradevar numai e scutita