avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate Maria09Magdalena

Activitate Maria09Magdalena

Buna ziua ,am rugamintea daca se poate sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema :matusa mea a beneficiat de somaj 9 luni si 3 luni prelungire ,a fost rechemata la acelasi loc de munca cu un contract pe perioada nedeterminata,acum vor sa o trimita din nou in somaj (luna aceasta implineste 1 an de cand a fost rechemata la acelasi angajator ).Din punct de vedere legal este in regula ?
Buna seara ,
As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un model tip pentru urmatoarele documente : 1-Comunicare catre compartimentul salarizare
2 -Referat de definitivare pe post
3 -Decizie de definitivare pe post

Cu stima ,Maria!

Buna seara ,am rugamintea daca se poate sa ma ajutati cu un model de CIM care sa cuprinda urmatoarele clauze :de neconcurenta,de confidentialitate,de formare profesionala.
Cu stima ,
Maria!
Răspuns la discuția Acte mostenire
Va multumesc pentru raspuns,si as mai avea o intrebare : daca toti nepotii sunt deacord sa mi se treaca casa si terenul pe numele meu mai este necesara sucesiunea bunicii?
Cu stima ,
Maria
Discuție Acte mostenire
Buna seara ,
am rugamitea daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii in urmatoarea problema :
bunicul meu doreste sa-mi treaca casa si pamantul de la camp pe numele meu(bunica decedata,ambii copii ai bunicului decedati)tin sa precizez ca exista nepoti eu fiind unul dintre ei.Inrebarea mea este :-poate bunicul sa-mi faca act de vanzare -cumparare fara consimtamantul celorlalti nepoti?
Daca da, ce acte sunt necesare si daca nu cum trebuie procedat.
Multumesc !
Cu stima ,
Maria
Răspuns la discuția solutionare
Multumesc mult !
Răspuns la discuția solutionare
Multumesc mult,dar ca sa intelegeti mai bine ,eu va scriu in postura de reclamat si mai am cateva intrebari,daca nu va suparati:
1-daca reclamatul a castigat ,ar urma procesul de succesiune si s-ar finaliza daca si paratul este deacord
2-daca nu se castiga trebuia sa fie trecut ,,respinsa actiunea ,,
3-se poate ca paratul sa nu fie deacord cu raspunsul final si sa faca recurs ?si daca da face resurs ce trebuie sa facem pentru a castiga din nou ?mentionez ca sunt 4 ani de cand ne judecam .
Discuție solutionare
Buna ziua ,am rugamintea daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns .
In cadrul unui proces de succesiune ,final,s-a primit ca verdict ,,admite actiunea ,,Mentionez ca verdictul l-am aflat de pe pagina de internet a judecatoriei .Nu inteleg ........Va rog sa ma ajutati!
Multumesc!
Discuție un avocat nou
Buna seara ,as dori daca se poate sa ma ajutati cateva indrumari:
1-suntem in proces pentru o succesiune si nu suntem multumiti de avocatul pe care il avem acum.Se mai poate angaja un alt avocat pe langa acesta ?Cat ne costa ?Si care dintre ei ne-ar reprezenta ?
2-s-a facut expertiza pamantului ,si cei cu care ne judecam au facut o completare la aceiasi expertiza .Este normal sa se foloseasca de aceiasi expertiza platita de noi pentru a duce aceasta completare ?
Multumesc si astept raspuns .
Seara buna !