avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate bialuca1978

Activitate bialuca1978

Buna ziua,
Sunt in concediu de crestere copil si as dori sa revin la locul de munca mai devreme pentru a beneficia de stimulentul de insertie. Tatal nu realizeaza venituri, deci teoretic nu isi poate lua acea luna de concediu
Cu cat timp inainte de implinirea celor 2 ani ar trebui sa revin eu la lucru si ce acte trebuie depuse atat din partea mea cat si a tatalui
Mentionez ca m-am adresat atat primariei cat si celor de la Directia de asistenta sociala dar nu am primit un raspuns clarificator
Va multumesc,
Buna ziua
Sunt presedintele unei asociatii de proprietari nou infiintate. Am cateva intrebari:
1. De unde pot achizitiona un formular al cartii de imobil (de la politie mi s-a spus ca trebuie sa ma ocup eu)
2. Pentru intocmirea cartii de imobil pot cere cartile de identitate? Nu incalc legea privind protectia datelor cu caracter personal?
3. Ce acte trebuie sa solicit proprietarilor si chiriasilor in vederea intocmirii cartii de imobil?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Sunt disperata
Dar imobilul are functiunea de locuinte colective, nu pensiune sau hotel
Cum e posibil sa nu ni se respecte dreptul la proprietate...locuim la parter...stim cu totii cine sunt cei carantinati care intra in tara...curtea este comuna...avem animale care trebuie hranite...nu avem cum sa nu ne intersectam cu ei
Discuție Sunt disperata
Buna ziua
Sunt o mamica disperata a unui bebelus de 9 luni
Locuim langa Timisoara intr-un imobil cu 6 apartamente dintre care 4 sunt proprietatea unui patron de hotel din Timisoara
Ieri ne-a instiintat ca a facut demersurile pentru a primi persoane in carantina
Am sunat la politie si la primarie dar nu am primit nici un raspuns...doar sa astept
Va rog mult sa ma ajutati....unde as putea sa ma adresez pentru a bloca acest demers
Daca se aduc persoane in carantina noi vom fi obligati sa ne parasim locuita
Multumesc!
Discuție Amenintare
Ieri vecinul meu m-a injurat, jignit si amenintat telefonic
Am inregistrat convorbirea pentru ca nu este prima data cand se intampla
L-am informat ca este inregistrat iar el si-a dat acordul
Am sunat apoi la 112 iar politistul cu care am vorbit mi-a spus sa merg luni la postul de politie
Cum ar trebui sa procedez in continuare?
Va multumesc!
Discuție SUCCESIUNE
problema mea este urmatoarea:
- sotie decedata, sot si fiica supravietuitori
- sotia era asociat cu 66% intr-un SRL
Ce acte sunt necesare de la firma pentru deschiderea succesiunii
De la notar am primit un raspuns cel putin ciudat "Certificat de actionar si adeverinta de la Societatea Nationala a Valorilor Mobiliare", nu stiu si nu inteleg ce inseamna asta
Va rog sa ma ajutati
Multumesc
Răspuns la discuția cedare firma-rog ajutor
de reluarea activitatii am stabilit ca se va ocupa cel care va prelua firma
eu as vrea sa stiu ce acte ar trebui sa semnez cu el pentru a nu mai avea nici o raspundere in ceea ce priveste firma
va multumesc,
am o firma cu activitatea suspendata si o cunostinta mi-a propus sa i-o cedez
ce acte ar trebui sa semnez pentru a nu avea probleme pe viitor (procese verbale, etc)
mentinez ca sunt asociat unic
va multumesc,
Am o firma cu activitate suspendata deci implicit nu am angajati
Trebuie sa depun D112?
Multumesc!
Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta
Problema mea este in felul urmator: am o firma a carei activitate este suspendata incepand cu ianuarie 2008. Am depus declaratii si toate cele mai putin un bilant de "iunie" in 2008. Am primit o adresa si am mers sa rezolv problema dar mi s-a comunicat verbal de la finante ca o sa trebuiasca sa platesc amenda. Asta a fost tot dar nu am primit o instiintare oficiala. Acum expira termenul celor 3 ani si as vrea sa radiez firma dar nu stiu cum ramane cu acea amenda si sincer nu prea am bani s-o platesc.
Cum as putea radia firma cu costuri cat mai mici?
Multumesc foarte mult