avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate boggieuk

Activitate boggieuk

Am facut contestație la o executare silita...am primit acasă citatie sa plătesc o sumă de 170 lei pentru copiii dosar...precizez ca eu nu am facut aceste copii ...vreau sa platesc această taxa dar nu stiu unde instanța nu a precizat cum sa o platesc si unde sa o platesc?
Multumesc frumos....aveti jurisprudenta pt asa ceva?sau imi puteti indica unde ma pot uita pentru o speta asemnatoare.Multumesc si apreciez raspunsul dumneavoastra.
Buna ziua,
Sunt angajat la o institutie si un operator economic are sa ne plateasca in baza unui contract o suma de bani.
Am discutat cu dumnealui telefonic si dansul nu vrea sa plateasca.La sfarsitul convorbirii am spus ca il vom actiona in judecata.
Am primit apoi un mesaj ca v-a face plangere penala mie pentru amenintare si hartuire.
Specific ca am vorbit cu dumnealui la telefon doar de doua ori, odata l-am sunat eu, odata el.
Intrebarea mea este daca ii spun ca daca nu plateste il dam in judecata este ameninatare ?
Multumesc!
Răspuns la discuția Amanare termen proces
am cerut in intampinare proba cu expertiza
Răspuns la discuția Amanare termen proces
Sau pot sa cer expertiza contabila si apoi renunt la ea pe motiv ca nu pot sa o platesc financiar....precizez ca ma judec in lipsa procesul fiind in alt oras.
Am primul termen la un proces cu o asociatie de locatari, referitor la plata unei sume restante, precizez ca este fondul, as vrea sa aman acest termen sa mai castig putin timp si nu stiu ce motiv as putea gasi.Are cineva o idee ?Dar nu pentru angajare avocat.
Răspuns la discuția Dosar executare silita
Nu este ok sa aleg un singur mod de transmitere a documentelor, deoarece am patit ca prin posta , un functionar ''binevoitor'', sa-mi piarda plicul si sa nu ajunga la instanta , era un recurs si l-am pierdut ca nu l-am trimis in termen.Asa ca folosesc fax , mail si posta ...m-am invatat minte de atunci.
Buna ziua,

Am facut o contestatie la o executare silita .Am trimis contestatia prin posta si prin fax.Am vazut ca s-a format la Judecatorie doua doasare cu numere diferite dar practic cu acelasi obiect, aceleasi parti, acelasi dosar de executare.
Mi-a venit citatie acasa la primul dosar sa platesc taxa de timnbru.
Ce pot sa fac acum o cerere de conexare sau sa ridic exceptia litispendenta ?
Sau ambele ?
Multumesc!
Buna seara,
Am o contestatie la o executare silita , am facut cerere de acordare ajutor public judiciar , mi-a admis-o in parte , adica a redus-o la 50% , dar nu a admis si esalonarea, prin urmare am facut reexaminare la taxa de timbru, termenul este maine .Intrebarea mea este la dumneavoastra daca imi respinge cererea in cat timp pot sa platesc taxa de timbru judiciar , cate zile am la dispozitie, ca sa nu imi respinga comtestatia ca netimbrata.
Si mai am o problema contestatia am depus-o la Judecatoria din Galati , unde aveam domiciliul la aceea data , intre timp mi-am schimbat domiciuliul si implicit buletinul in localitatea Bucuresti (de doua saptamani), in aceasta situatie unde platesc taxa de timbru judiciar?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,

Am o executare silita, am achitat debitul in totalitate , dar mi-a venit din nou executare silita pentru penalitati, ca nu s-au virat la timp (mie mi s-a oprit sumele din salariu, dar executorul a virat la 3 luni in contul firmei de executare).Mi-a venit executarea pt penalitati acum 2 luni , nu am contestat ca cei de la firma de recuperari m-a dus cu vb ca o sa analizeze situatia mea si asa a trecut termenul de contestare.Va rog sa-mi spune-ti daca pe parte civila pot sa fac actiunea de contestare a penalitatilor sau alt mod de a face o actiune civila ?Va multumesc!