avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate andrei2003

Activitate andrei2003

Răspuns la discuția contract de comodat
si daca ea nu vrea sa incheie acel act aditional? contractul ramane valabil? poate sa declare la registrul comertului ca nu mai este valabil contractul si acestia sa-mi suspende functionarea magazinului?
de fapt ea vrea cu tot dinadinsul sa-mi inchida magazinul si ar fi in stare de orice
Eu si sotia mea detinem un spatiu comercial si am facut un contract de comodat care poate fi reziliat doar cu acordul partilor si care mai are 5 ani de valabilitate . Recent sotia mea a dat divort de mine si divortul a devenit irevocabil. Ea si-a schimat numele revenind la cel de dinaintea casatoriei. Acel contract mai este valabil din cauza ca sotia nu mai are acelasi nume? Poate sa rezilieze contractul chiar daca eu nu sunt de acord?pe motiv ca nu mai are acelasi nume
am divortat de curand si s-a acordat custodie comuna si domiciliul la celalat parinte. eu trebuie sa platesc pensie alimentara. daca nu am nici un venit si nu am cum plati ce pot pati? nu se poate amana pana imi gasesc de lucru?
Buna ziua
As dori sa stiu daca in cazul schimbarii numelui(dupa divort) schimbarea permisului presupune si vizita medicala din nou? Eu am 5 ani de cand am permisul.
Multumesc anticipat
am incheiat un contract de comodat intre mine si societatea sotului.actualmente sunt in divort cu el si nu mai vreau sa se foloseasca de acel spatiu.precizez ca spatiul este proprietatea la amandoi dar societatea este numai al lui. in acest caz eu cum pot rezilia acel contract ? vreau sa-mi plateasca chirie pana cand vom incheia divortul si voi cere partajul. se mai poate face ceva? contractul este pe 5 ani si a fost incheiat in luna mai anul acesta. in contract se precizeaza ca se poate rezilia cu acordul partilor,dar el refuza.
eu ce pot face in acest caz?
Răspuns la discuția conducere cu permisul suspendat
nu s-a facut proces verbal,doar au inlocuit dovada care o avea(fara drept de a conduce)
a scris o declaratie in care a scris ca a condus 2 km deoarece m-i s-a facut mie rau si fiind o portiune de drum pe care se efectuau lucrari nu am putut stationa pt ca blocam astfel traficul
sotul meu a condus avand permisul suspendat si a fost prins de aparatul radar.ce i se poate intampla in acest caz?
recent am inchiriat pe o perioada de 10 ani un spatiu comercial
in contract au fost puse mai multe clauze printre care si cea ca nu ma poate obliga sa eliberez spatiul decat la sf perioadei
dar acum am auzit ca cel care mi-a inchiriat are probleme cu mai multe banci
cand am inchiriat am verificat spatiul si nu este ipatecat la nici o banca
cu toate acestea se poate sa piarda acest spatiu din cauza datoriilor?il poate lua banca?si cu contractul de inchiriere?mai este valabil?se poate sa fiu data afara din acel loc?
va rog sa ma ajutati