avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Activitate GMarilena

Activitate GMarilena

Răspuns la discuția Intrebare- neplata pensie
Se poate face poprire pe venit,ce il castiga in afara tarii?pt ca nu se afla in tara,acesta lucreaza in Italia cu acte.Executorul mia zis ca o sa faca dosarul de executare la adresa parintilor acestuia,dar nu inteleg cum.Lamuriti-ma va rog.
Răspuns la discuția Intrebare- neplata pensie
Fostul sot a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare pt neplata pensiei de intretinere.Cu o luna in urma am introdus acea hotarare prin care este obligat la plata la un executor judecatoresc,dar nu sa facut nimic.Va rog foarte mult sa ma invatati dumneavoastra ce pot face.Va multumesc.
Răspuns la discuția Intrebare- neplata pensie
Parintii fostului sot,pt ca el nu se afla in tara.Si va mai rog un lucru,poprirea pe venit se poate face de catre executor sau trebuie prin tribunal?
Buna ziua.De aproximativ o luna am depus o hotarare la executor pt recuperarea pensiei de intretinere.Intrebarea mea este se poate face dosarul de executare pe adresa parintilor lui?
.
Va rog sa-mi spuneti sentinta penala la scutit pe fostul sot de obligatia de a plati pensie de intretinere.I sa dat 1 an cu suspendare,dar nici de aceasta data nu trimite pensia copilului.Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca voi putea recupera acei bani.
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti,se poate sa fie o neregula de nu se intoarce confirmarea de la apelul facut pe penal de pe data de 13.02.2011.Si mai am o rugaminte sentinta penala ce a fost data la scutit de obligatiile de plata?
Cu 3 saptamani in urma am facut apel pe penal.Am fost la tribunal sa ma interesez si mi sa zis ca nu este facuta confirmarea.Va rog sa ma lamuriti dumneavoastra ce am de facut .Daca ma puteti ajuta cu un sfat,sa stiu daca mai am ceva de facut sa pot finaliza odata aceasta problema ce tine de 3 ani.
Răspuns la discuția Inchisoarea cu suspendare
Au trecut aproximativ 3 saptamani de cand am facut apelul pe penal si nu mia venit absolut nimic acasa.Am mers la tribunal sa vad ce se intampla si mi sa zis ca nu a fost facuta confirmarea.Va rog sa ma lamuriti despre ce confirmare este vorba,pentru ca la tribunal nu ma lamurit nimeni.
Buna ziua.O prietena urmeaza sa nasca pe la sfarsitul lunii martie.Intrebarea mea este cat timp va beneficia de prenatal 1 sau 2 ani? Este la a doua nastere,iar la primul copil a beneficiat de 2 ani,dar acum am inteles ca sa schimbat legea .Va multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția apel pe penal
I-mi spuneti va rog foarte mult la cat timp va avea loc apelul facut pe penal,pt ca pana acum nu am primit absolut nimic de la tribunal.