avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate holbanmarianaclaudia@yahoo.com

Activitate holbanmarianaclaudia@yahoo.com

Buna ziua ! Am achizitionat o casa de marcat de pe net , la mana a 2 a , fara documente .
Pot sa o fiscalizez ? Cum procedez ?
as dori sa stiu ce prevede legislatia in legatura cu acordarea ajutorului de incalzirein situatia mea: sotul nu are nici un venit, avem 2 copii,singurul venit fiind salariul meu 750 ron si alocatia copiilor 84.Ceea ce imi ridica semne de intrebare este faptul ca avem in proprietate o masina sh din 1994 dar care are capacitatea motorului de 1794 .
IN rest celelalte conditii sunt indeplinite
Discuție codul muncii
ce art. din codul muncii reglementeaza acordarea zilelor libere platite pentru deces in familie grad 1 bunica si cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de acest drept
Este normal ca, contractul de munca sa fie modificat ,din norma itreaga in sfert de norma fara sa fie instiintat angaatul s-au sa semneze vreun act aditional la vechiul contract?
Sunt salariat si m-i sa modificat contractul de munca din norma intrega in sfert de norma fara sa fiu instiintat s-au sa semnez vre-un alt contract s-au act aditional la vechiul contract.
Răspuns la discuția asociatii de parinti
La noi in scoala s-a infiintat o aasociatie de patinti.Am fost indusi in eroare,ni s-au cerut sume de bani pentru infiintare si fisele fiscale pentru cei 2%,dar s-a infiintat o asociatii ce are ca fondatori 3 cadre didactice din scoala,inclusiv directoare scolii.Am incercat sa subliniez in cadrul adunarii generale ca aceasta asociatie nu este a parintilor ci a cadrelor didactice, dar mi s-a inchis gura.Cui trebuie sa ne adresam pentru a se verifica legalitatea acestei asociatii
de ce stampila asociatiei sfecifica, ca asociatia este asoc de parinti -numele dar in statut si in actul constitutiv este trecut doar numele fara a specifica ca este o asociatie de parinti. Stampila nu copiaza actele? cine controleaza aceste asociatii, cine le verifica legalitatea:(:(:(
regulamentul scolar de fuctionare a inv preuniversitar stabileste ca nici un cadru didactic nu are acces la fondurile asociatiei de parinti, nu dispune de aceste fonduri .Este legal ca directorul scolii sa aibe functia de secretar in asociatie si sa aiba acces la contul bancar al aqsociatieiB-)
este legal ca membrii fondatori ai unei asociatii de parinti sa fie cadrele didactice din aceeasi unitate de invatamint.Aceleasi persoane fac parte si din consililul director al asociatiei .La adunarea generala a asociatiei de parinti nu a participat nici un parinte,nici un membru ci doar cei 3 membrii fondatori(cadre didactice):(