avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate barbutop55

Activitate barbutop55

Pot demonstra - efectuarea platii - NUMAI CU FOAIA DE VARSAMINT ?
Nu am Chitanta,,cred ca am pierdut-o..Eliberarea/emiterea "Foii de varsamint"" demonstreaza - efectuarea platii?? Sau imi trebuie si Chitanta in mod obligatoriu ? Am numai Foaia de varsamint - aceasta demonstreaza ca am facut plata sau i-mi trebuie si Chitanta in mod obligatoriu ?
Buna ziua,
O intrebare va rog frumos =
Exista - vreo lege,ordonanta regula ref la - EFECTUAREA OBLIGATORIE,
,,BENEVOLA - A EXPERTIZEI FINANCIAR CONTABILE - in APEL PARTAJ -,, CERUTA SI - NEEFECTUATA IN DOI ANI - PROCES DE FOND? APROPO DE - INDEPENDENTA IN JUSTITIE - care o traduc eu= IN JUSTITIE DACA VREAU = cu = 2 + 2 = 3/trei si nu 4
Acum - trebuie sa - suplimentez TJT APEL cu inca 3000 lei( la fond - am fost - parat = 850 lei TJT Reconventionala,,acum sint - Apelant).Pina acum - pt Apel am platit 50 % din Fond adica 425 lei,,,si DACA NU MI SE FACE EXPERTIZA FINANCIARA - PLATESC DEGEABA TJT APEL,,,FAC DE GEABA - APELUL
Va multumesc mult si anticipat

[Mesaj editat - pct. 2.1 din regulament]
Răspuns la discuția Mostenire
Dar ce nu merge oare ? A luat banii - cei 15 000 euro,,nu i-a pus la banca, iar A DOUA ZI I-A DAT INAPOI - INGRIJITORULUI/LA ACELASI NOTAR,(SAU CU MARTORI ),CU SAU FARA ACTE - pt ca a vazut PROBABIL CA DE MIN 6 ANI - NU L-A VIZITAT NIMENI,,NU L-A SUNAT LA TELEFON,,NU TU O SCRISOARE...ASA MERITA ASTFEL DE - HAI SA ZIC - MOSTENITORI >>..In aceiasi situatie sint si eu,,,si tot la fel VOI FACE= ACTE VINZARE CUMPARARE -la rude de grad 2, grad 3 iar copiilor - CARE NU STIU DACA MAI TRAIESC DE MIN 4 ANI,,,copiilor,, daca le voi da ceva,,le voi da - cind ei vor avea 60 de ani/daca mai traiesc/sufar cu inima si m-am pregatit deja cu/pt vinzari case/imobile,,,sau altora - CARE MERITA
ASA MERITA - ASTFEL DE MOSTENITORI,,,SA MUNCEASCA SI SA CUMPERE,,NU SA ASTEPTE MOSTENIRE - AUZI,,IL SCOATE SI = ALCOLIC SI,,,,,, TOATE DEFECTELE..
Tatal meu era alcolic si nu se misca din pat ..Apropo - tatal dvs - CUM STATEA CU - SPALATUL,,PE CORP,,PE CAP ETC,,CU PIATA? CINE II FACEA PIATA?,,CE MINCARE MINCA? - HRANA RECE, SAU MINCARE GATITA ? Putea merge la TOALETA,WC,,? HAINELE CINE I LE SPALA? SAU NU I LE SPALA NIMENI ?- CACI SE SPUNE - CA NU SE MISCA DIN PAT ?! - NEVOILE LE FACEA IN PAT ? TATAL DUMNEAVOASTRA ? SI MULTE ALTELE
ATENTIE - ESTE - CU RINDUL,,,,ORICE CAL DE CURSE AJUNGE GLOABA,,,ORICE MASINA NOUA - AJUNGE - O VECHITURA

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Constanţa ca tardiv introdusă . În baza art 192 alin 2 c.pr.pen obligă petentul la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi , 5.01.2012
FARA CALE DE ATAC - MARE MINUNE ??!!!!!
Remarca =
Impotriva rezolutiei 13123/P/2010 din 15.12.2010 am facut Plingere - LA TIMP - contra Rezolutiei la proc ierarhic superior,- s-a format alt dosar nr Y cu Rezolutie de NUP din 04.04.2011 iar dupa primirea acestei a 2 a Rezolutii de NUP = fapta nu exista m-au trimis in CIVIL - dosar Actiune in pretentii= pt a plati toate = TJT,onorarii,expertize contabile etc.
,Parchetul Politia sa nu faca NIMIC//NU AU FACUT NIMIC = CA SI CIND NU AR EXISTA =POLITIE,,PARCHET CI NUMAI JUDECATORIE ,,decit - doua declaratii ale partilor= Petent,si Banuit,atit ,, Referatul Agentului de Politie cu - propunere de NUP si apoi Rezolutia
1)15 dec 2010 - Data Rezolutiei de NUP,la dosar 13123/P/2010
2) 28 dec 2010/13,15 hrs - sosita ,primita acasa - de fapt - AMBELE REZOLUTII la amindoua dosarele si FURT,,si Marturie mincinoasa
3) 04 ian 2011 - depusa Plingere la Proc ierarhic superior - aveam 20 zile de la primire si se formeaza al 2 lea dosar =45/II/2/2011

DOSAR 45/II/2/2011 - CU REZOLUTIE DE - N U P - din 04 aprilie 2011
1)Data Rezolutiei dosarului nr 45/II/2/2011 = 04 aprilie 2011
2)Data primirii,sosirii acasa - 07 aprilie 2011
3)Depun - SA MA AFLU IN TREABA= ADICA FARA SPERANTA/E = pt ultima data,((,pt ca depusesem - CHEMARE IN JUDECATA - CIVIL)) DEPUN DECI IN 11 APRILIE 2011

Ce am facut,,depus EU- LA TIMP ,,,cu ce spun EI = FARA CALE DE ATAC = E CIUDAT,CURIOS TARE ?!!!
Buna ziua,
Da - un subiect - interesant,,de gindit pentru viitor =
- se merge pe ideea - valoarea leului de acum- RON - sa fie egala ca valoare cu valoarea leului pina in 1993- ma refer la LEU,la puterea de cumparare,,la nivelul salariilor de atunci si de acum
- raportat,avind in vedere acest aspect - NU CUMVA,,AR TREBUI,,A FOST CEVA,,ESTE CEVA ,,, Capitalul social al SRL-ului - atunci era/a fost 200 000 lei//bani grei raportat la salarii de atunci = tin minte ca am facut un imprumut la banca - pt constituirea Capitalului Social,si salarii pina in 3500 lei,,iar acum CIT ESTE CAPITALUL SOCIAL AL SRL-ului deschis,infiintat atunci si cit sint - salariile .
AR TREBUI OARE LIMPEZIT ACEST ASPECT?? CEVA - REEVALUARE ??
Asa,,,, decit sa fac - cheltuieli mari - cu dizolvarea lichidarea ,radierea SRL- ului,,,,MAI BINE - VIND SRL-ul,,societatea? CRED CA ESTE MAI RENTABIL ??
ASTEPT CEVA COMENTARII DE LA DOMNIILE VOASTRE
Numai bine si - SANATATE
Va multumesc mullt pt raspunsul dvs,..Rezulta ca s-a furat ceva documente din dosar - deoarece pe 28 martie 2011 cu cca 4 - 6 zile innaintea primirii celui de-al 2 NUP la Furt intre soti,,- am facut PLINGERE -inclusiv la I C C J,,Min Justitiei etc - convins fiind ca voi primii al 2 lea NUP la fusr,,,am documentele in xerocopii=dovada ca le-am depus la termen,ma refer la furt,,,caci la marturie sint la termen zic eu...Orcum si la termen,,si fara termen,,,FARA AVOCAT,,FARA SPAGA, ADICA = FARA BANI,,NU FACI NIMIC ,,le voi mai depune inca o data

Numãr unic dosar: 29983/212/2011
Înregistrat în data de: 15.11.2011
Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Materia juridicã: Penal
Stadiu procesual: Fond
Părţi: X: Petent
Y = : Intimat

CÃI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
08/12/2011 Amână cauza
Solutie: Amână cauza la data de 05.01.2012 - pentru lipsă de procedură
05/01/2012 Soluţionare
Solutie: HOTÃRêTE 5.01.2012 Admite excepţia tardivităţii introducerii plângerii. În baza art 2781 alin 8 lit a c.pr.pen respinge plângerea formulată de petentul X/numele meu împotriva rezoluţiei nr 13123/P/2010 din 15.12.2010 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa ca tardiv introdusă . În baza art 192 alin 2 c.pr.pen obligă petentul la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi , 5.01.2012
Pagina 1

Ultima actualizare: 06.01.2012
Mentionez urmatoarele =
- a)in toamna lui 2010,depun doua plingeri penala la Parchet Judecat - pt - furt intre soti si pt marturie mincinoasa,,se formeaza 2 dosare,,apoi urmeaza 2 cercetari penale si doua NUP -uri in 14 si 15 dec 2010 = pt ambele spete= furt si marturie
- b) in 04 ian 2011 depun la Parchet - alte doua plingeri - contra Rezolutiilor din 14 si 15 dec 2010,,la termen,,,se formeaza alte 2 dosare = furt si marturie cu alte doua Rezolutii de NUP pt ambele spete = furt si marturie- din -4 aprilie 2011 . si ma trimite in CIVIL
-c)La furt,,ma las pagubas cu//in- penal merg in civil ,la Judecatorie si mi se formeaza dosar civil la Judecat - ACTIUNE IN PRETENTII fost furt intre soti dosar nr x/212/2011 - urmeaza sed nr 7 in - 18 ian 2012
- d) la - marturie mai fac o plingere la Parchet si la CSM - si mi se formeaza la Parchet alt dosar/al 3 lea dosar de marturie mincinoasa = 5134/P/2011 - cu Rezolutie NUP din 19 dec 2011 - la marturie mincinoasa
- e) Prin oct nov 2011 i-mi apare se infiinteaza - urmare cred a plingerilor mele ..se infiinteaza - la Judecatorie - sectia penala - dosarul 29983 /212/2011 - sectie penala de = Plingere contra - rezolutiilor si ordonantelor procurorului de - netrimitere in judecata - art 278 ind 1 alin 8= ACESTA - CARE ZIC EU - SE REFERA LA AMBELE SPETE = SI FURT INTRE SOTI SI MARTURIE MINCINOASA

f) in 29 dec 2011 - depun la Parchet - Plingere contra celui de- al 3 NUP din 19 dec 2011 la marturie mincinoasa, sosita acasa in 27 dec 2011= stampila postei,,,la termen zic eu = 10 zile sau 5 zile..Rezolutia de NUP este din 19 dec ,,dar sosita acasa in 27 dec,iar eu depun Plingere la Parchet in 29 dec 2011..ACEIASI PLINGERE DIN 29 DEC - PT MARTURIE - O DEPUN SI LA JUDECATORIE - SPRE STIINTA,, - AM CONSIDERAT EU,,IN DATA DE - 03 IAN 2012

Iar acum - NU MAI PRICEP - pt ca ma pune sa platesc 100 lei = cheltuieli,,si NU POT TRADUCE CUVINT CU CUVINT - SOLUTIA DE MAI SUS DIN 05 IAN 2012 ? Fara CALE DE ATAC ? = sa inteleg ca tot dosarul 29983 = plingeri contra rezolutiilor de NUP la ambele SPETE - si de furt si de marturie - - a disparut ??

Va rog frumos - pt a putea dormi,,sa nu mai FIERB,,pina luni 09 ian 2012 - ""traduceti-mi " in limba romana SOLUTIA DE MAU SUS =

VA MULTUMESC MULT SI ANTICIPAT

Va multumesc oricum pt raspunsurile dvs..Din ce am citit pe net = anularea partaj la buna invoiala,,vinzare/donatie deghizata ,din cauza aparitie discutiilor,nemultumirilor,impartirii inegale=gen - lasa ca ii dau ei acum si tie - la sf asteapta//tu ai de primit - ma gindeam la acest aspect = anulare partaj buna invoiala si repartajarea totala/a tuturor bunurilor imobile - dupa cote de contributie.- caci probe ale inegalitatii veniturilor realizate de cele doua parti,in casnicie- sint..
Oricum va multumesc//Un an bun,,PLIN DE REALIZARI
Problema/ele erau ca =
1) Sint nemultumit de vinzarea -numai UNUIA din copii,,,urmind ca,,,,,,alt proces,etc,dupa decesul din 2040 cind copilul va fi - pensionar//daca va trai//cit traieste - 10 - 100 ani sa traisca multumitor..
2)Am fost neclar,,,nervii - nu am specificat ca in 2004= s-au partajat 75 % din bunuri - imobile - CAM,,APRX - LA INVOIALA adica = CONTRACT DE PARTAJ VOLUNTAR FARA SULTA//la notar,,dar la intelegere - eu zic ca este - BUNA INVOIALA = CONTRACT COMERCIAL,,,si ma gindeam din cauza - vinzarii inegale//numai unuia,,ma gindeam LA ANULAREA INVOIELII,,,SI REPARTAJAREA TOTALA,,A TUTUROR BUNURILOR -ACUM,,,DUPA COTE DE CONTRIBUTIE ,,,dar incep in feb APELUL - fondul a declarat incorect = 50 cu 50
Oricum va multumesc mult
Am inteles..este ok,,- rel;uam discutia ,,dupa.Acum - va multumesc sincer TUTUROR si va urez - ""sanatate " si realizarea dorintelo,planurilor/proiectelor in noul an