avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate atraction

Activitate atraction

Copilul este clasa a 7-a,doamna profesor în tinerețe pana în nunta a fost părăsită de viitorul soț ,a fugit cu o blonda și de atunci nu a putut sa depaseasca aceasta problema și se răzbuna pe copii,Nu știu cum selectează băieții pe care ii lasa corigenți dar la fete în special blondina.Nu spun ca copilul meu este cel mai deștept dar nici cel mai prost,cum se explica ca la toate celelalte materii merge bine doar la materia predata de aceasta doamna nu?Când asculta copiii pe care vrea sa ii treacă clasa după doua cuvinte le pune nota mare iar pe cei care nu vrea sa ii treacă ii face în asa fel sa ii încurce și le pune nota 2 doar ca să nu iasă media,plus ca mai vine și sub influent alcoolului .Cu directorul nu se poate discuta iar plângerile la inspectorat nu au nici un rezultat.Fosta diriginta ia spus soției inca din clasa a 5 la ședința cu părinții de fata cu toată lumea ca să avem grija cu ea la materia predata de aceasta profesoara .Și chiar profesoara respectiva ia spus în fata acest lucru.
gi-jane2 a scris:

In ce clasa e copilul dvs ? intai plangeti-va la director si apoi la inspectorat.

buna ziua ma poate lamuri cineva cu urmatoarele probleme:
1.cum aflu daca o afacere pe care vreau sa o demarez este eligibila,gasesc undeva o lista?ma intereseaza construirea unui miniteren fotbal cu gazon sintetic,un teren tenis cimp,loc joaca copii si o terasa,toate acestea in acelasi loc ,am inteles ca se pot primi fonduri intre 60 si 90% din valoare proiect,restul beneficiarul dar am inteles ca de fapt trebuie sa termini proiectul cu banii tai si la final primesti fondurile dar daca nu dispun de intreaga suma ce fac?
2.o varianta de rezerva in cazul in care prima implica costuri foarte mari ar fi sa produc lumanari decorative,cosmetice naturale sapun,sampon,ruj,creme etc am mai facut pentru familie si prieteni dar ca sa le pot realiza si pune in vinzare costa 100 euro o singura reteta iar aici nefiind vorba de suma mare in jur de 10.000 euro nu se pot accesa fonduri am inteles,atunci cum pot atrage sponsori?
nu scriu acum problema care ma framinta cert este ca sunt intr-o situatie dificila,sunt disperat,stresat si trebuie sa fac urgent ceva pina nu este prea tirziu,poate intr-o zi imi voi lua inima in dinti si voi povesti situatia in care ma aflu.va multumesc din suflet tuturor
buna seara,imi puteti spune daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a construi si utila un loc de joaca ptr copii interior si pentru un miniteren sintetic de fotbal pentru adulti?imi puteti oferi mai multe detalii,de exemplu pot cumpara si terenul unde doresc sa amplasez spatiul de joaca,cit la suta din valoare trebuie sa aduc eu,etc.Va multumesc.
Cu respect Popa Emil
Răspuns la discuția SMS cu suprataxa
buna ziua,ma intereseaza acest serviciu ptr o problema personala grava,ceva gen sms ptr donatii.da dar printr-un intermediar isi trage si acesta partea sa si nu te alegi cu nimic.
buna seara imi poate spune cineva care sunt conditiile ptr a intra in posesia unui nr sms cu suprataxa?cu cine pot lua legatuira?cum sunt taxat la luna o taxa fixa sau o parte din valoarea sms-ului le revine lor?va multumesc anticipat
Buna ziua ,am un prieten care anul trecut circulind pe DN 1 a fost surprins de o coloana oficiala in care se afla Boc,circula pe banda 2 si efectiv nu avea loc sa intre pe banda 1 ,in final cind a reusit sa elibereze calea a fost oprit de un echipaj din coloana si ia facut proces verbal ptr suspendarea permisului 3 luni.A facut contestatie la tribunal unde a depus si acte care dovedesc si faptul ca suspendarea permisului inseamna ca ramine si fara locul de munca deoarece permisul ii este vital in jobul lui,fiind reprezentant medical.Astazi am aflat ca a pierdut procesul si probabil urmeaza si locul de munca,singura sansa ar fi sa angazeze sofer asta insemnind ca ce cistiga el sa ii dea soferului,iar el si familia sa 3 luni sa faca greva foamei fiind singurul cu loc de munca.Unde este dreptatea,pe cei care incalca legile cu adevarat,cei care fura milioane de euro,care fac crime dar provin din familii bogate sunt lasati liberi iar astia amaritii lipsiti de aparare sunt pedepsiti imediat .Rusine .Sunt scirbit de ceea ce se intimpla in tara asta.Eu daca am o datorie catre stat de 50 ron si nu o achit primesc amenzi si penalizari iar statul iarta CFR-ul de datorii in valoare de 917 milioane euro.Rusine.
Discuție punct de lucru
Buna ziua,am o intrebare daca am un magazin cu sediul in jud.Prahova si doresc sa mai deschid un magazin intr-un sat din alt judet ce acte trebuie sa fac pentru a fi in legalitate?Multumesc .
Buna seara am si eu 2 probleme,inainte primeam emailuri de la diverse persoane care se dadeau drept fete din senegal,ca au milioane de dolari in banca sa le ajut sa ii transfere in contul meu si sa ii fac chemare in tara si imi da 23-30% din suma,acum primesc emailuri de la un asazis bancher din africa care la fel imi cere copie dupa cartea mea de identitate si mai multe detalii ca sa transfere bani in contul meu si imi da 45% din suma.Ce pot face sa scap de astfel de emailuri,cui sa ma adresez.
2.Am cumparat acum citva timp de pe un site din china citeva lucruri in valoare de 2500 dolari cu toate taxele incluse,le-am primit[mai putin citeva obiecte in valoare de 13 dolari,acum nu mai raspunde nimeni cind ii contactez] in 15 zile asa cum mi-au spus dar tot asa mi-au cerut o copie dupa carte identitate si alte detalii,si stau cu teama ca s-ar putea folosi de datele mele desi nu stiu cum i-ar ajuta o copie de CI.
Sa stau linistit sau ma pot trezi cu cine stie ce probleme?Sa fac o plingere?Unde?
Astept sfaturi.
Multumesc din suflet celor care imi pot raspunde.
Discuție vinzare firma
buna ziua tuturor,in urma cu citiva ani am deschis o firma de constructii care a mers bine o perioada apoi nu a mai mers dupa care am schimbat obiectul de activitate si am deschis un magazin de imbracaminte si incaltaminte care la fel a mers la inceput iar apoi pauza,as dori sa stiu daca vreau sa vind firma cu tot cu marfa [marfa este in valoare de 15000 ron] cum ar trebui sa procedez,care sunt riscurile daca dau anunt de vinzare pe net?am vreo sansa sa o vind?cam ce suma as putea lua pe ea? multumesc anticipat celor care imi vor putea raspunde si care imi vor da ceva sfaturi