avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters193940

Activitate ContSters193940

care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru e obtine titlu de proprietate pentru o padure care a apartinut strabunicilor mei iar din fam mea mai traieste dor un membru care stie de acea padure iar acte nu am doar intr-un contract de mana de prin anii 50 e pomenit de acel loc si de aceea padure.unde trebuie sa ma adresez in primul rand si mai departe pt a intra in posesia padurii.
Răspuns la discuția act adjudecat

sunt in proces cu o anume firma de liesing pentru ca mi-au facut fals in acte,iar ei pe de alta parte ,au inaintat dosarul de executie stabilind licitatie in urma careia cineva a intrat in posesia unui bun pentru care zice ca are un act adjudecat de intrare in posesie zice el titlu de propritate.Ce se poate intampla in acest caz ,ce obligatii si ce drepturi avem fiecare pana la solutionare cazului?

Răspuns la discuția firma de recuperare
nu am scris chiar nimic am inteles ca de indemnizatie nu se ating dar ce vor face daca nu voi avea un salar si nici bunuri in posesia mea
am avut un credit la o anume banca nu am mai putut sa imi platesc ratele ,acesta a fost preluat de o firma de recuperare care imi tot trimite plicuri cu oferte de solutionarea cazului amiabil .Ce drepturi am eu ,mentionez ca nu am nimic in proprietatea mea iar momentan sunt pe indemnizatie de crestere a copilului.Nu am raspuns la nici o propunere de-a lor ce posibilitati sunt pentru mine si ce riscuri?
Discuție act adjudecat
se poate cere anularea unui act adjudecat care a fost obtinut in urma unei licitatii care are la baza uz de fals si daca se poate cere anulare exista posibilitatea unui castig de cauza?
sunt in proces cu o anume firma de liesing pentru ca mi-au facut fals in acte,iar ei pe de alta parte ,au inaintat dosarul de executie stabilind licitatie in urma careia cineva a intrat in posesia unui bun pentru care zice ca are un act adjudecat de intrare in posesie zice el titlu de propritate.Ce se poate intampla in acest caz ,ce obligatii si ce drepturi avem fiecare pana la solutionare cazului?
am inteles ca se refac actele pentru alocatiile complemantare ale copiilor ,cea de 50 lei,care a fost retrasa .Care sunt conditiile de incadrare ,cu privire la venituri ,ma intereseaza indeosebi pentru mediul rural.
firmele de recuperare a creditelor pot legal sa ia din indemnizatia de crestere a copilului,ori dupa ce se termina aceasata cum pot legal sa isi recupere banii neavand solicitantul creditului nimic in posesia lui,bunuri