avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate covasa_dan

Activitate covasa_dan

Buna ziua.Pot deduce pe PFA ul meu o operatie medicala intr un spital privat din Romania?

Multumesc
Răspuns la discuția Recuperare cheltuieli de judecata
Buna ziua.Are un cont in care ii virez eu pensia alimentara dar nu stiu daca are ceva pe el.Pot depune actiune pe acel cont?

Va mutumesc.
Buna ziua.Ma aflu intr o situatie dificila.Am fost casatorit si am divortat in urma cu 3 ani relatie din care am un copil.Fosta sotie a plecat cu cea mica in urma cu 2 ani in Maroc cu aprobarea mea pe un an.De cand a plecat mi a intentat mai multe procese :custodie totala,custodie pana la 18 ani(plus vreo 3 in curs) plus recursuri pe care le a pierdut pe toate,acumulandu se o suma consistenta ca si cheltuieli de judecata pe care mi a zis ca nu vrea sa le plateasca.
Ea nu are bunuri in tara decat cardul personal pe care ii virez eu pensia.
Cum ar trebui sa procedez sa mi recuperez suma avand in vedere ca nu se va opri cu procesele(s a mai gadit la unu) deci alti bani?

Va multumesc.
Pana sa plece statea la mine la fiecare sfarsit de saptamana acum mai vorbim pe sky la 2 saptamani dar din ce in ce mai putin deoarece sa distantat foarte mult.Copilul are 6 ani.
Daca ma da in judecata poate avea castig de cauza,nu de alta dar m am saturat de cand ma ameninta.
Buna ziua.
Astazi am primit de la avocata fostei mele sotii o instiinatre prin care imi cere sa i dau consintamantul ca fosta sotie sa plece cu copilul in Maroc(Africa) daca nu vreau o sa ma dea in judecata si va ^suplini consintamantul meu^ si voi suporta si cheltuielile de judecata.
Eu pe 29 sept anul trecut i l am dat o data cu valabilitate de 1 an,cu promisiunea ca o va aduce macar o data la un an cand ii dau din nou o alta procura.
Acum bag de seama ca nu o va mai aduce de loc daca imi cere acordul prin avocat.
Va rog sfatuiti ma ce sa fac sa mi vad copilul macar o data pe an.
Va multumesc.
Unde pot depune cererea in instanta?
Buna ziua.Acum cateva zile am primit de la fosta sotie printr un avocat spre plata restantei de 1800 de lei. Am divortat in Noiembrie 2013 si ne am inteles la plata unei sume lunare de 400 lei. Eu, din ianuarie nu am mai lucrat si i am trimis o suma de 300 lei lunar, iar ea acum, cere diferenta de bani retroactiv. Intrebarea mea ar fi daca pot sa cer in instanta recalcularea pensiei din ianuarie 2014, raportata la salariul minim, avand in vedere ca de atunci nu am mai lucrat?
In momentul de fata, ea este plecata din tara cu copilul, de mai bine de 6 luni, nerespectand termenii din sentinta si anume posibilitatea vizitarii copilului.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua.Am lucrat la o firma din luna august pana in luna decembrie inclusiv.Din ianuarie am renuntat deoarece angajatorul nu dadea bani la timp si nu a platit nici contributiile sociale.Din ianuarie i am cerut incetare contractului de munca dar acesta
nu a vrut sa mi inregistreze cererea de demisie(motivandu mi ca nu are timp).Am facut si o sesizare la itm iar in urma controlului administratorul firmei a negat faptul ca ar fi primit vreo solicitare din partea mea.Tin sa precizez ca eu pana la aceasta data sunt trecut prezent in pontaje .Ce pot face sa mi inchid contractul de munca?Va multumesc.
Răspuns la discuția Cota indiviza -evacuare fortata
Va multumesc pentru informatie.O zi buna
Răspuns la discuția Cota indiviza -evacuare fortata
Din pacate sunt vecini din scara cei care ocupa restul spatiilor disponibile:spalatoria,beciurile ,spatiile de la fiecare nivel,inafara de cei doi de pe nivel unde avem toti 3 spatiul cu pricina.Va
multumesc