Problema expusa de dumneavoastra este o problema generalizata la nivel national. Ca o parere parere personala: - acest barbat cu care sunteti nu constientizeaza privilegiul pe care i l-ati oferit,faptul ca este tata.Faptul ca va cearta nu cred ca ar fi un subiect de divort decat in cazul cand se cronicizeaza si devine o obisnuinta in familie- poate ca el vrea acest lucru.Intrebarile sunt multe ,cred ca un psiholog ar fi cel mai indicat.Este posibil ca el sa se simta prea puternic pe langa dumneavoastra,de aceea are acest comportament...ce studii are? Cu ce se ocupa?Care este cercul anturajului? Nimeni nu poate sa va dea un sfat de care sa fiti cel mai aproape ,fara sa se cunoasca aceste aspecte: Eu de exemplu v-as sfatui sa cautati un barbat care sa va accepte asa cum sunteti ,cu 8clase-puteti sa le faceti si pe celelalte,asa frumoasa-urata cum sunteti ,important este sa va intelegeti si sa va placeti,sa luptati impreuna pentru a evolua la o pozitie mai superioara in societate,sa gasesti un job ...si asa mai departe... Faptul ca nu ai casa si nici job nu ar trebui sa te ingrijoreze,pe el ar trebui sa-l ingrijoreze daca divortezi vei fi libera ,el va fi subjugatul situatiei in care va intra ...copilul daca va sta la el ESTE TERMINAT ,el este terminat din cate explicati dumneavoastra.Iar daca i-l va lua casa copilului el va fi din nou un TERMINAT,toti prietenii vor privi la el ca la un infractor si nu isi va putea gasi o fata decat care sa accepte de la inceput situatia similara- unde o va gasi?!!!Pe acest subiect se poate discuta o saptamana ,daca mai dati si cateva detalii....Tu daca esti o fata cu suflet bun ,esti fertila,vei gasi un barbat care sa fie atras de ceea ce ai . Nota de acceptare trebuie sa fie data de altceva,nu te sfatuiesc sa accepti prea mult timp,dar nici sa te certi cu el. Mai degraba voi ar trebui sa vorbiti si sa analizati situatia...
in urma vanzarii cumpararii unui imobil ,proiectul tehnic al instalatiei de curenti slabi si detectie incendiu s-a pierdut.Unde as putea gasi proiectul ca sa-l copiem ? Unde au fost depuse pentru obtinerea avizelor?Cum le obtinem ca sa le copiem?Cei care au proiectat si instalat sistemul nu ni le dau ,zic sa facem altul si ala costa bani foarte multi si nici nu se poate face intocmai,traseele de cablu nu mai poate nimeni sa vada pe unde trec...
buna ziua! intr-un proces cu o institutie de stat, cine o reprezinta si care e procedura,adica juristului institutiei i se da o imputernicire sau vine de la sine...?
a mai fost facuta o cerere la dosar de repunere pe rol intrucat il suspendase ,care a fost trimisa prin posta chiar in data la care trebuia sa se prezinte in sedinta .Dosarul l-au pus pe rol in urma unei alte cereri care tot asa a fost trimisa prin posta dupa prima citatie la care nu s-a prezentat ,dar poate sa demonstreze cu acte ca a fost plecat in delegatie.Mi-a zis un prieten ca stie el ca se poate face cerere de reexaminare si dupa acea rezolutie nu se mai poate ataca ; sa inteleg ca dosarul nu ar fi inchis daca se face acea cerere de reexaminare in conformitate cu art.108 cu 5 alin(3) din cate-mi aduc aminte....C.p.c...
buna ziua! in cazul cand instanta respinge actiunea irevocabil ,ce se poate face? Este cazul unei contraventii de circulatie in care se respinge actiunea pentru ca reclamantul nu a putut sa se prezinte la proces dar a trimis judecatoriei la dosar ,prin posta ,in data in care trebuia sa se prezinte ,anumite cereri si dovezi privitoare la fapta acestuia.Se poate cere o reexaminare si o redeschidere a dosarului?
Buna ziua! un handicapat,redus mintal-adica prost,nu stie sa citeasca si nu are nici scoala, nu poate sa invete ,invata dar mai greu, dar este muncitor-a lucrat pe la bucatarie...el vrea sa munceasca dar intr-un oras de provincie mai greu gasesti fara relatii si scoala.....Ce ar trebui sa faca sa-si inceapa o scoala ? Privind munca la negru ,ca sanctiuni ,exista ceva special in cazul handicapatiilor?
Buna ziua! Un coleg de serviciu a intrat de pe calculatorul meu pe mailul sau si au ramas datele lui,inclusiv parola in pc astfel incat eu accesand shortcutul am intrat fara sa vreau in mailul lui si am si trimis un mail catre o adresa,fara sa observ.Acesta din urma a vazut de unde s-a trimis mailul,dandui telefon ....s-a aflat ca mailul a fost trimis de pe calculatorul meu.Cine ar fii raspunzator in mare parte din aceasta incurcatura si daca se poate incadra cumva faza ,de natura infractionala..?