avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Activitate sorinlazar02

Activitate sorinlazar02

Azi am primit un telefon de la cineva de la poliția rutieră,nu-mi mai amintesc numele care mi a spus că trebuie să discutăm să lămurim ceva fiindcă este o plângere împotriva mea.Am întrebat ce și cum ,nu mi-a spus nimic ,doar daca ne întâlnim.Am zis că lămurim și când ar dori?
Surpriza a fost când a răspuns că: Duminică..
Dubioasă chestie...eu știind că n am făcut nimic...nici măcar data când am comis ceva sau am văzut ceva nu mi-a fost comunicată.
Desigur i am zis să trimită amenda,sau ce crede dar eu la politia rutiera nu o să vin fara sa mi se spună despre ce e vorba
A spus că așa va face dar ...am îndoieli.
Dacă totuși primesc o invitație ce ar trebui sa fac?
Discuție Preț neincasat
Prin vânzarea unui apartament cuiva care a apelat la credit am primit banii prin banca fara suma de 220 euro.Am eliberat apartamentul in 2 saptamani dar cumpărătorul nu a mai vrut să plătească diferența pretextând că nu i-am lăsat draperiile(pretext).Ce pot sa fac?
Tatăl meu diagnosticat cu cataracta la ambii ochi (operat la unul dintre ei)dar cu degenerescenta maculară i a fost refuzata încadrarea Intr un grad de handicap pe motivarea că este operabil și nu i se poate atribui un grad de handicap.Medicii au conchis că operația la al doilea ochi nu este justificată deoarece degenerescenta maculară este severa.Pe hotărâre scrie că pot contesta în contencios.Intrebarea este dacă înainte de a ataca in contencios mai pot face ceva?
In aceeasi situatie am castigat fara avocat tribunalul brasov in recurs dupa ce am pierdut la judecatoria zarnesti.Faceti poze exact in locul in care s-a intamplat ,explicati cu claritate situatia si nu abandonati .In tara asta nu se poate altfel! permisul vi-l da politia imediat ce aveti plangerea depusa si vi se elibereaza un certificat de grefa ! Succes!
Răspuns la discuția divort si partaj prin acord
Sotia nu ia credit pentru plata apartamentului meu...nu stiu insa ce contract va face cu dezvoltatorul care vine apartamentul
Răspuns la discuția divort si partaj prin acord
inca asteptam pronuntarea dar notarul va incheia actul pentru apartament in baza unei adeverinte ?! eliberata de judecator....
Pe scurt cazul e asa:divortz amiabil.Intelegerea sta asa;sotul paraseste casa si face un act de vanzare cumparare catre sotie ,cedandu-i partea sa de casa,sotia achita avansul ptr. un apartament si se obliga sa-i plateasca ratele intr-un termen de 2-3 ani.Contractul de vanzare al apartamentului se face pe numele sotului desi sotia se obliga sa achite restul ratelor.
Intrebarea este:care e forma notariala prin care eu sotul am garantia ca apartamentul va fi achitat si nu voi avea probleme?
Răspuns la discuția intrebare urgent
intrebarea ramane deschisa...multumesc!
Răspuns la discuția intrebare urgent
vrem sa facem ambele acte concomitent.!Apartamentul este o oportunitate buna!
Răspuns la discuția intrebare urgent
Deci taxele notariale pentru un act de partaj ni s-a spus ca sunt mai mari decat cele pentru acte de vanzare cumparare.,nu stiu daca e asa sau nu....dar consideram ca asa e.Alegand sa fac un act de vanzare cumparare pentru casa prin care sotia mea dobandeste si partea mea si eu cumparand pe numele meu un apartament(mentionez ca hotararea inca nu a iesit si notarul face acest act in baza unei adeverinte de la judecator) intrebarea mea este cum am eu asigurarea ca sotia mea va achita in totalitate apartamentul,ce forma notariala implica?
va multumesc!