Buna ziua!
Am o rugamintea sa ma ajutati cu niste informatii: In urma succesiunii si partajului succesoral am intrat in posesia unui autorurism. Am inteles ca trebuie ca acest autoturism sa fie trecut pe numele meu. As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a realiza aceasta operatiune.
Va multumesc!
Buna ziua!
Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Masina pe care o conduc este pe numele tatalui meu, el a decedat anul trecut, ce trebuie sa fac pentru a o trece pe numele meu si daca stiti care ar fi costurile pentru aceasta operatiune?
Va multumesc!
Care este pedeapsa pentru favorizarea infractorului si marturie mincinoasa in cazul in care noi (eu si persoana pe care am favorizat-o) traiam in concubinaj? Am auzit ca exista o prevedere legala ca in cazul in care traiam in concubinaj se reduce pedeapsa sau chiar se anuleaza.
Am o intrebare legata de somaj. Daca eu am lucrat un an de zile cu un salariu de 3.000 RON/luna si dupa acest an sunt dat afara la cat sa ma astept la valoarea somajului si pe ce perioada de timp?
Va multumesc!
Buna ziua!
As dorii sa stiu care este durata contractului de munca pe perioada determinata.
Am intelesc ca noul cod al muncii prevede o perioada mai mare de 2 ani pentru contractele de munca pe perioada determinata. Si daca se poate care este articolul din lege care reglementeaza acest lucru.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua!
Am rugamintea sa ma ajutati intr-o privinta. Daca imi dau demisia de la locul de munca beneficiez de somaj sau trebuie sa fiu demis pentru asta, sau se poate intrerupe activitatea si cu acordul partilor si sa primesc somaj.
Va multumesc!
Buna ziua.
Am rugamintea sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: M-am angajat la locul unde lucrez anul trecut la 1 aprilie. Seful meu mi-a spus ca nu imi pot lua concendiu pana nu am 11 luni vechime. Vreau sa stiu daca acum o data ce am facut 11 luni vechime pot sa imi iau concediul pe anul trecut, si daca nu il iau acum exista pericolul sa il pierd?
Va multumesc!