avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate mariuscoditoiu

Activitate mariuscoditoiu

Buna ziua, am și eu o întrebare la care va rog sa mă ajutați. Am un magazin in piata cu diverse lucruri de menaj. Am putea avea un lucrător gestionar cu contract de colaborare,fara sa ii mai fac carte de muncă?. Acesta ar fi de acord. Daca da,ce presupune acest lucru?
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Buna ziua,am un magazin si as vrea sa vând artificii ptr tort,din astea simple. Ce autorizații îmi trebuie SI de unde?
Mulțumesc
Salutare,mă puteți ajuta cu o problemă cu care mă confrunt?
Fac reclamă pe Facebook la niste produse și facturarea este pe firmă,precizez că sunt plătitor de TVA. Cheltuielile cu Facebook se pot deconta de undeva?le pot scădea cumva?
Mulțumesc
Deci pot sa fiu concomitent angajat la două firme cu program de 8 ore? Atunci vechimea în muncă este dublă?

Cornel Vasile a scris:

Pana la abrogarea Decretului 92/1976, putea fi angajata, cu doua carnete de munca in situatia in care declara la unul din angajatori ca nu i s-a intocmit carnet de munca.

incepand cu 01.01.2011, folosinta lor a incetat. Angajarea se face in baza unui c.i.m.

Poate o persoană să fie angajată cu două cărți de muncă?
Buna
Am credit la o bancă pe persoană juridică la firma la care sunt administrator și am întârziat cu plata ratelor. Am primit înștiințare ca imi pun sechestru pe bunuri. Am acum ocazia sa vand o casă de la părinți și să îmi iau alta pe numele meu. Ar putea banca sa puna sechestru pe imobilul meu ca persoana fizică?
Multumesc mult pentru raspunsuri
Discuție Datorie
Buna
Am credit la o bancă pe persoană juridică la firma la care sunt administrator și am întârziat cu plata ratelor. Am primit înștiințare ca imi pun sechestru pe bunuri. Am acum ocazia sa vand o casă de la părinți și să îmi iau alta pe numele meu. Ar putea banca sa puna sechestru pe imobilul meu ca persoana fizică?
Multumesc mult pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Declarația
Corect,si nu ma mai întreabă de nimic, sa le arat si altceva?Sau trebuie di aceea de angajator?
Discuție Declarația
Sunt administrator la Sc-ul meu, ce trebuie sa scriu in declaratia pe propria raspundere când plec de acasă,ptr ca sunt nevoit datorita profilului care il are societatea sa plec de mai multe ori de acasă? Mentionez când zic acasă ca sediul firmei este la mine acasă.
Multumesc
Discuție Start up
Se pot obtine fonduri prin start up pentru înființarea unui magazin online?