avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate menacao

Activitate menacao

Discuție pensii
Buna ziua! Daca am 30 de ani vechime in campul muncii si 54 de ani etate ,cand as putea iesi la pensie??va multumesc.
buna seara!as vrea sa stiu daca sporul de vechime in munca,angajatorii sunt obligati sau nu sa il dea!va multumesc
Buna ziua!.in timpul casatoriei ne-am cumparat un apartament,am divortat in 2000,nu am facut partajul deoarece nu am dispus de banii necesari,in apartamentul respectiv a ramas sotul,care locuieste acolo si in ziua de azi.fiind coproprietari am primit un telefon de la asociatia de locatari de care apartine instiintandu-ma ca fostul meu sot are o datorie la ei de 13800 roni.si au deschis acctiune in instanta.daca ei nu vor putea recuperat suma,vor scoate apartamentul la vanzare.As vrea sa stiu ce as putea sa fac in acest caz.?mentionez ca fostul sot este o persoana cu care nu se poate discuta.va multumesc!
Răspuns la discuția Programul FEMEIA ANTREPRENOR
Oficialul a declarat vineri, la o întâlnire cu mai mulţi oameni de afaceri din judeţul Hunedoara, cu autorităţile judeţene şi locale, că la sfârşitul lunii iunie se va înregistra o premieră în mediul de afaceri, femeile cu iniţiativă putându-se adresa pentru a obţine finanţare de 10.000 de euro din partea statului, pentru a începe o afacere.

Pentru a beneficia de suma de 10.000 de euro, persoanele interesate trebuie să depună un plan de afaceri, care va fi evaluat electronic, pentru a elimina subiectivismul.
Buna seara!as vrea sa stiu unde anume ar trebui depus planul de afaceri pentru acest program,si ce pasi ar trebui urmati?va multumesc!
Răspuns la discuția INTABULARE APARTAMENT
Va multumesc!
Buna ziua,avem un apartament cumparat in timpul casatorie,tot din timpul casatoriei a rezultat si un baiat(fiind acum major)in acel apartament lucuind acum fostul sot,(neavand banii necesari ,nu am facut partajul).intrebarea mea este:as putea intabula apartamentul si sa il trec pe numele baiatului?fara semnatura fostului sot?va multumesc!
Răspuns la discuția TAXA DE PRIMA INMATRICULARE
Chiar daca legea privind taxa de prima inmatriculare este suspendata pana in ian.2013?
BUNA SEARA!AVEM O MASINA INMATRICULATA IN SPANIA,SI AS VREA SA STIU DACA O INSCRIEM ACUM IN ROMANIA,NU MAI PLATIM ACEASTA TAXA?VA MULTUMESC!
Răspuns la discuția casatoria
Normal ca nu se stie niciodata,dar eu am intrebat fiindca sotia nu are copii,eu am un copil,si am muncit foarte multi ani in strainatate,iar toti banii dobanditi sau investit in casa,si pe langa casa,si ma gandeam ca la batranete am posibilitatea (sau nu ,)sa ma trezesc fara nimic,sau in caz de deces fiului meu nu i va ramane nimic. va multumesc!