avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Activitate bodeacrinela

Activitate bodeacrinela

in urma cu o saptamana fam mea a facut cerere la primarie pt aprobarea unui protest . de atunci primarul umbla din casa in casa pe la posibilii participanti amenintandu-i ca vor primi amenda daca participa ba mai mult suna la anumite pers ca sa vina sa protesteze impotriva fam mele. am depus cererea saptamana trecuta si de atunci ne tot amana fara temei legal. cum se poate face o reclamatie impotriva lui pt abuz de putere?
Răspuns la discuția scandal
cum sa mai dovedeasca nu sunt destul 3 m,artori ca re au fost la fata locvului si politia?
Discuție procuratura
cand se autosesizeaza procuratura in legatura cu anumite infractiuni?
Răspuns la discuția scandal
da pe certificatul ficei lui e aceeasi data
Discuție scandal
vecinul bataus care alovit-o pe mama e recidivist a mai facut inchisoare pt lovire iar noi avem martori ca a dat in mama .va fi macar sanctionat intr-un fel mai ales cca politia a vazut sirul evenimentelor? chiar daca mama nu are f multe zile de ingrijire pe certificat. problema este ca si fica agresorului si-a scos certificat medical chiar daca pe ea nu a atins-o nimeni exista si martori in privinta asta inclusiv politistul care era la fata locului/poate sa ne faca rau ?
Răspuns la discuția certificat medico_legal
daca nu are foarte multe zile de ingrijiri ci numai 1-2 mama are sanse sa-l reclame pe agresor sau acestuia nu i se va face nimic?
Discuție judecatorie
cum poti cere schimbarea instantei de judecata daca ti se pare ca instanta unde se judeca procesul tau ar fi partinitoare?
Răspuns la discuția Raspunderea expertului topo
consilierul expert poate fi cerut dupa ce s-au depus obiectiunile si am primit raspuns la ele tot eronat?
in cazul unui scandal cine constata infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri? politia sau chiar victima poate face plangere impotriva agresorului si sa-l acuze de asa ceva.
Discuție vecinul bataus
mama mea a fost batuta de vecin in fata politiei adica un organ al postului de pol era la fata locului si nu a intervenit pana dupa ce mama a fost batuta atunci l-a incatusat pe agresor.