avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate vasilchia

Activitate vasilchia

multumesc ptr raspuns
Daca exista posibilitatea ca pentru creditele de nevoi personale, sa achite alta persoana , anticipat o parte din credit .
Este obligata banca sa primeasca plata anticipata ?
Liberat conditionat . Decizia de condamnare din 28 septembrie 2017, pentru conducere sub influenta alcoolului ( art.336 CP ) si cu permisul suspendat. Cum procedez pentru obtinerea permisului de conducere ?
Răspuns la discuția Conducere cu permis suspendat
Multumesc !
In perioada de supraveghere de 2 ani ,cu o condamnare la 8 luni cu suspendare pentru conducere cu alcolemie peste 0,8,este suspect pentru conducere fara carnet si cu 1.7 alcolemie. Poate sa primeasca o condamnare cu suspendare ?
Nu a facut accident si nici pagube .
Multumesc !
din 2 ian.2010 pana la 2 ian 2012 a fost in concediu pentru crestere copil ( primul copil);
din 14 iulie 2012 si in prezent este in CCC al 2-lea copil.
Ma intereseaza daca aceste perioade constituie vechime in specialitate.
Multumesc !
Pentru prima de vacanta sunt in faza de recurs la Curtea de Apel Bucuresti.Daca are cineva o decizie prin care a castigat procesul la aceasta instanta rog sa ma ajute pentru ami sustine cauza.
Nu sunt parte in acele decizii,acolo este vorba de invatamant.Consider insa ca fiind tot functionari publici care nu au avut bani in buget la acel moment,nu s-a respins actiunea din acest motiv.Chiar si acordarea maririi de salariu in invatamant tot prin instanta,cu plata pana in 2016 ,dar in cazul nostru singura motivare a instantei este lipsa de bani in bugetul ordonatorului.
Citind cele 2 decizii consider ca as putea sa le invoc la recurs...
Instanta respinge acordarea primei de vacanta pe anul 2010 functionarilor publici pe motiv ca nu au fost bani in buget. Aceiasi motivare a fost data si pentru solicitarea drepturilor pentru conditii vatamatoare de munca pentru anii 2009(iulie) si 2010,precum si pentru primele lunare din fondurile constituite de 10 % si 2 %.
Desi exista legislatie in vigoare pentru plata la data respectiva a acestor drepturi in Decizia civila nr.1507/4.04.2013 Curtea de Apel Bucuresti respinge actiunea pe motivatia:"dreptul salarial pretins se acorda doar cu incadrarea in cheltuielile de personal prevazute in buget".
Mai exista o cale de atac ?
Am citit Decizia civila nr.3/4.04.2011 si Decizia civila nr.64/R din 9 ian.2013 prin care se admite actiunea reclamantilor desi nu exista prevederi bugetare.
Cui sa cerem indreptarea acestor decizii contradictorii ?
Multumesc pentru raspunsuri !
Răspuns la discuția expertiza contabila
multumesc !