avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate p1nku

Activitate p1nku

Răspuns la discuția Accident masina (depasire)
fa contestatie
eu zic sa va calmati , cu ce ati contribuit dvs la acea casa ?! Acea femeie s-a chinuit sa plateasca ratele la banca si voi vreti sa ii luati casa chiar daca nu v-ati permite sa platiti ratele si riscati o pierdeti in favoarea bancii ?! Atata rautate e in tara asta .
Răspuns la discuția Politia locala, competente
din cate stiu au voie DAR nu au voie sa te opreasca in trafic decat pentru depasirea greutatii auto ,mers pe contrasens, stationare .Daca sunt insotiti de rutiera (chemata in prealabil) iti poate face rau rutiera.
GermanAlex a scris:

Semana mai mult cu a-l da in judecata pe Dumnezeu pentru ca a plouat si s-a pus gheata pe jos. Daca va intra un cui in roata si aceasta explodeaza administratorul e de vina ca nu a maturat, daca e gheata de ce nu a luat-o, daca e zapada de ce nu a dezapezit, daca e ploaie de ce e ud si patineaza, daca e noapte si nu e vezi de ce nu e luminat ... Cine ar mai fi administrator? Nimeni.


pai cam asa ar trebui , sunt bani publici , hai sa ii iertam ca ninge in decembrie si ii prinde in fiecare an nepregatiti , toamna pe ploaie au motorina si apa sa ude strazile si plantele.


depinde ce decizie va da judecatorul , permisul 90% va fi anulat si vei da sala si traseul dupa o perioada 1-5 ani , judecatorul decide .
la 0.72 in aerul expirat o sa iasa in jur de 1.5 la mie in sange deci , ai pus-o ! Permis anulat + dosar penal . Acum na , depinde...
Răspuns la discuția Accident auto
Nu e culpa comuna , politistul avea dreptate :

Schimbarea directiei de mers.

40. 1) Înaintea virării la stînga sau întoarcerii, conducătorul de vehicul trebuie:
a) să se apropie din timp de axa drumului, în cazul circulaţiei dublu sens, sau de marginea stîngă a carosabilului cu circulaţia în sens unic;
b) să cedeze trecerea vehiculelor care vin din sens opus şi urmează să se deplaseze înainte sau la dreapta, precum şi pietonilor.
În cazul în care manevra se efectuează în afara intersecţiei, iar lăţimea carosabilului este insuficientă, aceasta poate fi efectuată de la marginea dreaptă a carosabilului sau chiar de pe acostament. În acest caz conducătorul trebuie să cedeze trecerea vehiculelor care se deplasează în acelaşi sens, precum şi celora care vin din sens opus.

Nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers . Aveti permise vreunul din voi ?! Trebuia sa faca prietena ta coloana in spate ?! Daca a dat semnal din scurt si s-a bagat ca nu vine nimeni ?!

Prietena ta cu minicooper e vinovata :P .
Răspuns la discuția Numere furate
separatistul a scris:



claudiu.lichi@gmail.com a scris:

i
VANZATORUL , cel mai probabil, a mers cu contractul la primarie sa radieze masina, asta daca nu cumva a dorit sa plateasca el impozit pe ea.
de asemenea, pot presupune ca a lasat numerele pe masina.

CUMPARATORUL, cel mai probabil, nu a mers la primarie sa inregistreze masina.

PROPRIETARUL MASINII ESTE ULTIMUL CUMPARATOR.



eu nu mai inteleg nimic .


Răspuns la discuția Internare impotriva vointei
Sincer , eu nu cred ca intentiile dumneavoastra sunt bune , la modul hai poate reuseste data viitoare si imi lasa mostenire ?! Altfel eu nu as putea gandi ca dumneavoastra . Adica e mama si da , a incercat sa se omoare ... sa o iau acasa in loc sa fie pusa pe picioare psihic e aproape omor din culpa .
nu este cetatean roman , a spus ca imi baga banii in cont prima oara , dupa ce primesc banii platesc amenzile si scot fiscalul , fac vanzare cumparare pe numele ei , trimite o firma de curierat international dupa ea (asa a zis ) . Pentru radiere trebuie sa opresc numerele ?! Ce este o declaratie vamala de export?!