avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Activitate inocent

Activitate inocent

Discuție Caut avocat

Am lucrat in MAI si am fost destituit abuziv,după un an jumătate de plimbare prin tribunele am câștigat procesul,a fost revocat ordinul de demitere si si am câștigat deasemenea toate drepturile salariale si daune materiale,procesul a fost la contencios administrativ,menționez faptul ca decizia este irevocabila data de curtea de apel.Intrebarea mea este dacă acum pot sa intenez un nou proces pentru daune morale sau tragerea la răspundere a celor care au luat aceasta decizie abuziva pentru ca pur si simplu mi-au distrus viața si in aceasta perioada nu mi-am plătit ratele la bănci pentru ca nu am avut nici o sursa de venit si s-au adunat dobânzi peste dobânzi si penalizari Va multumesc anticipat

Rugamintea mea este dacă poate cineva sa-mi recomande un Av specializat in așa ceva.Va multumesc anticipat
Am lucrat in MAI si am fost destituit abuziv,după un an jumătate de plimbare prin tribunele am câștigat procesul,a fost revocat ordinul de demitere si si am câștigat deasemenea toate drepturile salariale si daune materiale,procesul a fost la contencios administrativ,menționez faptul ca decizia este irevocabila data de curtea de apel.Intrebarea mea este dacă acum pot sa intenez un nou proces pentru daune morale sau tragerea la răspundere a celor care au luat aceasta decizie abuziva pentru ca pur si simplu mi-au distrus viața si in aceasta perioada nu mi-am plătit ratele la bănci pentru ca nu am avut nici o sursa de venit si s-au adunat dobânzi peste dobânzi si penalizari Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Problema cu banca
Florea Ana-Maria a scris:

Tertele persoane straine de creditele pe care le-ati contractat nu pot fi executate silit

Va multumesc pentru promptitudine,deci teoretic firma de recuperare nu pre poate sa facă nimic,decât sa astepte
Buna ziua,am o problema legată de executarea silită :am mai multe credite pe care nu le-am plătit de mai mult timp toate sunt de nevoi personale nu am avut nevoie de girant sau de ipoteca,mentionez ca nu dețin nici un bun mobil sau imobil sau vreo sursa de venit pentru ca mi-am pierdut locul de munca dar totuși zilele trecute s-au prezentat la ușa părinților mei reprezentanții unei firme de recuperari care i-au instintat ca vor fi executati silit si le vor lua bunuri din casa,imobilul este pe numele mamei mele,care mu are nici o legătura cu acest credit,problema este ca eu am domiciliul acolo conform actului de identitate,întrebarea mea este dacă pot sa o execute silit pe mama mea,înainte știam ca acest lucru era imposibil dar cei de la firma de recuperari i-au spus mamei mele ca a apărut o modificare legislativă ,nu știu dacă este adevărat deoarece nu mai sunt la curent cu legislația in vigoare.Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția probleme cu banca
Depinde de tipul creditului si de situatia in care va aflati dumneavoastra.aici ma refer la bunuri care pot fi executate silit,venituri pe care se poate pune poprire etc.daca erati mai explicita v-as fi putut raspunde mai concret
Discuție proba
de cate declaratii este nevoi pentru a constitui o proba concreta daca acestea nu sunt nu pot fi argumentate prin probe?nu stiu cat de corect m-am exprimat?multumesc anticipat
Răspuns la discuția injumatatirea pedepsei
apelul sau a fost respins acuma ar mai putea face ceva?
Răspuns la discuția injumatatirea pedepsei
emma_woodhouse a scris:

Nu , ar fi putut sa recunoasca in faza de urmarire penala , ar fi avut unele avantaje si ar fi putut primi o pedeapsa mai mica.Oricum, daca in privinta celorlalti participanti nu exista probe, simpla declaratie a cuiva privind participarea lor nu este suficienta. Perioada pe care prietenul dvs. a petrecut-o in arest ar fi trebuit sa se scada din totalul pedepsei.

unul dintre cei inculpati a spus despre restul complicilor dar el nu a dat nici o declaratie daca o da acum il mai ajuta la ceva?
pe scurt povestea este urmatoarea;in urma cu trei ani un prieten a fost arestat preventiv pentru opt luni impreuna cu alti complici pt o infractiune pe care a comis-o,pe tot timpul anchetei nu a dat nici o declaratie,a fost eliberat,dar acum s-a pronuntat sentinta 4 ani,din cate am inteles au mai fost implicate in acea infractiune si alte persoane care nu au fost trimise in judecata din lipsa de probe.intrebarea este;daca declara acum despre acele persoane si recunoaste totul mai beneficiaza de vreun avantaj cum ar fi injumatatirea pedepsei?precizez ca pedeapsa de 4 ani nu este definitiva.
o asemenea lege ar fi ideala,poate s-ar mai termina cu abuzurile care le fac magistratii,avem un sistem legislativ bolnav unde fiecare face ce-l taie capul,fara o suporta nici un fel de consecinta