Buna seara,
Poti vinde o proprietate cu teren daca ai cadastrul in regula dar cei de la ocpi nu aproba dezmembrarea?Mai exact exista trei mostenitori , 2 copii si sotia, care au facut cadastrul dar nu reusesc sa faca dezmembrarea.
Va multumesc
Presupun ca pot studia dosarul si mi se va spune daca a fost sau nu vina vina comuna.Altfel nu vad de ce sa fiu intrebata daca doresc sa fiu parte civila .
Buna ziua,
Anul trecut tatal meu a decedat in urma unui accident rutier.Din spusele politistilor de atunci vina exclusiva a fost a tatalui meu,pentru ca nu a trecut regulamentar .Acum cateva zile am primit o citatie din partea Inspectoratului din judetul respectiv( accidentul s-a produs pe raza unui alt judet) ca trebuie sa ma prezint. Am sunat sa intreb daca este neaparat si mi s-a spus ca trebuie sa ma prezint sa spun daca doresc sa fac parte civila din ancheta/ dosar.
Nu stiu ce inseamna a face parte civila intr-un asemenea dosar, nu il cunosc pe sofer si nici nu doresc.Poate ma ajutati sa imi fac o idee.
Va multumesc
Buna Ziua,
In urma cu 10 zile , tatal meu a decedat in urma unui accident auto( de mare tonaj) intr-un alt judet decat cel de resedinta. Din cate am inteles ( de la politie) vinovatul a fost tatal meu ca nu a trecut regulamentar si a fost agatat de catre remorca tirului.Nu am putut afla foarte multe detalii deoarece mi s-a spus ca este un dosar penal si nu au voie sa dea informatii despre dosarele penale.
Interbarea mea este cum pot afla mai multe ( nu stiu nici numele soferului) ?
Dosarele penale se pot urmarii pe portalul judecatoriei?
Cum se incadreaza aceasta?
Va multumesc
Buna Ziua
Care sunt partile unui sot supravietuitor si copii acestora,in cazul in care unul dintre soti a decedata , defunctul avand un imobil cumparat inaintea casatoriei?