avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate boogdann183

Activitate boogdann183

Răspuns la discuția REABILITARE
multumesc pt informatie...totusi am sa mai caut si alte raspunsuri
Răspuns la discuția REABILITARE
buna ziua...exista vreo metoda prin care o persoana se poate reabilita inainte de expirarea perioadei de incercare? (incredintat serviciului de probatiune pe o perioada de trei ani in urma unei pedepse de un an, cu suspendare)
s-a implinit un an de cand hotararea a ramas definitiva. Luni ma intalnesc si cu avocatul care sustine in continuare ca se rezolva...am sa revin cu detalii
cu siguranta te vor cauta...trebuie sa dai o declaratie precum ca ti-au adus la cunostinta rezultatul probelor...ar fi bine sa tocmesti si un avocat
nu stiu despre ce ucidere din culpa vorbiti dvs...eu am refuzat recoltarea probelor biologice...nu am omorat pe nimeni, nu am avut accident
dar exista vreo posibilitate ca instanta sa anuleze aceasta masura inainte de terminarea perioadei de incercare?
buna...aceiasi problema o am si eu. in hotarare scrie ca nu am voie sa conduc in termenul de incercare dar avocatul sustine ca dupa un an ma pot prezenta la examen......poate exista o portita undeva...sper!!!
sunt in aceeasi situatie ca si tine... statutul nu ne permite sa avem alte venituri impozabile. daca o sa ma treaca in rezerva .. asta e! si asa nu fac mare lucru cu salarul de la ei. dar totusi ma intreb daca nu sunt si alte sanctiuni pt aceasta '' ABATERE''
boogdann183 a scris:

X-(...sa intleg ca nu exiata nici o solutie?...oricare ar fi aia....nu se poate modifica sentinta ori sa i se aduca o completare? Daca avocatul imi spunea chestia asta faceam recurs #-o
Răspuns la discuția radiere SRL D
daca nu obtii finantarea nerambursabila poti obtine un credit garantat (si asa cu 10 mii nu faci mare lucru). Sau daca ai destui bani sa continui fara credit e si mai bine. Nu esti obligat sa radiezi firma...in plus ai si celelalte facilitati