zilnic accesez site-ul dumnealor, solutia au afisat-o dar acasa nu au trimis-o, intreb pentru ca vreau sa ii fac intampinare... dar daca spuneti ca la dvs a durat chiar si 6 luni, atunci justitia noastra nu e numai oarba e si batrana !!
Buna ziua,
In dimineata asta sunt pus pe intrebari si v-as fi recunoscator pentru raspunsuri:
am un proces cu un domn care face parte dintr-o grupare care "imprumuta" terenuri (ca sa nu zic ca fura), acum domnul respectiv este retinut de vreo 4 luni, tot il ascund unii din 30 in 30 de zile.
Intrebarea mea este : cum pot profita eu de problema lui, tinand cont ca el este "ascuns" pentru acelasi motiv fals, uz de fals etc !??
Buna ziua,
Intrebare : In cat timp trebuie sau ar trebui sa dea o instanta de judecata o solutie dupa un termen ?
Din luna decembrie a anului 2011 astept acasa decizia / solutia ceva, orice ...
Buna ziua,
Din pura curiozitate apelez la cunostinte dumneavoastra ,ale tuturor, si intreb :
Exista cazuri unde ,odata obtinuta sentinta favorabila la Curtea de Apel de despagubire pe legea 10/2001, s-au obtinut echivalentul terenului / cladirii in lei (sau actiuni la fp) sau chiar terenul / cladirea respectiva ??
Pentru ca ma tot uit in jurul meu si nu vad ceva pozitiv, toata lumea asteapta...
Va intreb pentru ca sunt in aceasi situatie si vreau sa stiu daca imi fac iluzii desarte sau nu!
Va multumesc anticipat !!:)
inteleg de la dumneavoastra ca in clipa in care inscrii imobilul la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara imobilul trebuie sa apara pe extrasul de CF, corect? eu am un extras de carte funciara si pe el nu apare nimic(procesul este pe rol de 3 ani, iar extrasul de 3 sau 4 luni)
asta inseamna ca trebuie sa solicit un extras de carte funciara, nu? sau din ce document rezulta faptul ca s-a schimbat proprietarul !?
am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut??
In urma cu doua luni socrul meu a decedat(in luna martie), la o saptamana de la tristul eveniment am mers la administratia fiscala sa vad ce datorii avem de achitat pe numele lui. Acolo mi s-a spus ca figureaza cu mai multe bunuri, unele de care stiam si unul de care nu stiam, si-anume o masina.
Acum, dupa doua luni la acelasi ghiseu, mi se spune ca bunul a fost radiat si ca o persoana s-a prezentat cu contractul de vanzare-cumparare, care ce credeti? a fost semnat cu o luna de inainte(in luna februarie).
Intrebare: Cum pot solicta o copie a contractului? pentru ca sunt sigur ca e un fals in el si vreau sa il dovedesc printr-o expertiza grafologica, si nu ma trimiteti la Admin Fiscala pentru ca de acolo mi s-a insuflat ideea ca nu voi putea obtine o copie printr-o cerere la ei ...#-o
as dori sa ii raspund domnului Gabriel Z:
personal cunosc avocat care nu si-a primit onorariul de la partea pe care o reprezenta ca mai apoi sa treaca pe cealalta baricada !
va multumesc mult de tot pentru raspunsuri, imi sunt de mare ajutor mai ales ca este un domeniu nou pentru mine si nu cunosc, asa cum spus la inceput, termeni, proceduri, legi etc.