avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate myr20ella

Activitate myr20ella

Răspuns la discuția adoptie
multumesc mult.
Discuție adoptie
buna seara, as vrea sa stiu daca eu si sotul meu putem adopta un copil in conditiile in care nu avem locuinta proprietate personala? Stam cu parintii. multumesc.
Răspuns la discuția martor talharie
multumesc mult ptr lamuriri
Discuție martor talharie
va rog frumos lamuriti-ma si pe mine. tatal meu e citat ca martor la talharie.
el a lucrat ca agent de paza la o banca, pana intr-o zi cand un tip a intrat in banca si fara sa l vada nimeni, fara sa faca scandal, fara sa ameninte a furat portofelul sefului bancii. deci a fost furt nu talharie, dupa mine. tatal meu si a pierdut serviciul din cauza asta. dupa cateva zile hotul a fost prins si portofelul recuperat. acum tatal meu e citat ca martor la talharie. de ce talharie? si a doua nelamurire e ca pe citatie scrie ca are dreptul la un aparator. de ce ca martor iti trebuie aparator? si mai scrie ca potrivit disp art 171 alin 2 si 3 apararea e obligatorie. in art 171 e vorba de inculpat si invinuit. de ce pe citatia asta unde scrie ca e citat ca martor apare acest art in care e vorba de inculpat? multumesc
Răspuns la discuția onorariu avocat
multumesc.................
Discuție onorariu avocat
stie cineva cat ar putea fi onorariul unui avocat la un proces ptr dezbaterea mostenirii? e vb de o casa batraneasca la tara si ceva pamant. dar de av Finica Ciprian din Bacau stie cineva?
buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. tatal meu are un frate, care acum dupa ce parintii lor au murit, acesta vrea sa vanda casa. Tatal meu nu vrea sa vanda, dar nici nu avem bani sa-i dam partea care i se cuvine. Ce putem face?Acum l-a dat in judecata pe tatal meu ca nu vrea sa vanda. Ce putem face? Daca nu avem bani sa- i dam partea ne poate obliga sa vindem? multumesc mult
Discuție mostenire
Dezbaterea mostenirii nu este facuta,sunt doi mostenitori si unul vrea sa vanda si celalalt nu, cel care vrea sa vanda il da in judecata pe celalalt. cine plateste cheltuielile de judecata? cel care vrea sa vanda il poate obliga pe celalalt sa vina la dezbaterea mostenirii?
Discuție mostenire
multumesc frumos
Discuție mostenire
ptr dl avocat Petre - daca nici unul dintre mostenitori nu a solicitat deschiderea succesiunii in fata instantei de judecata, ce e de facut? Se poate deschide succesiunea acum, dupa 5 ani? multumesc mult.