buna ziua am o nelamurire care sper sa o deslusesc cu ajutorul dumneavoastra.lucrez la o firma de 7 ani,acum mai bine de un an a venit sefa cu niste acte aditionale prin care schimba contractul la 4 ore si binenteles salariul la 400 lei,dar lucrand tot 8 ore.intrebarea mea este cat timp poate sa ne tina conform legii la 4 ore ,firma nefiind declarata in insolventa.va multumesc
chiar daca e mostenit din cate stiu eu tot se face intabularea asta consta in venirea unui inginer care se ocupa cu asa ceva acreditat OCPI care va masura tot apartamentul ,va face schitele apartamentului plus situatia lui in cartier va depune el actele la OCPI si tot el vi le va scoate dupa 14 zile.Asa cel putin se procedeaza la iasi si intradevar preturile difera de la oras la oras si de la inginer la inginer in functie de comisionul fiecaruia.
as vrea sa stiu cu aproximatie cat ar ajunge un act de vanzare cumparare a unui teren pe care se va construi o casa in val de 6400euro act care va fi pe numele meu si a sotului dar mama cu drept de uzufruct?multumesc
la schimbarea de locuinta trebuie schimbat si atestatul(cardul) si cartela tahograf in afara de cartea de identitate si permis?va multumesc
da imi pare rau sa va anunt dar pe mine ma obligat la plata penalizarilor.scuza binenteles nu sunt publicane normele de aplicare a legii si ca supliment mia intins in fata un teanc de hotarari judecatoresti de anul acesta in care era sesizat si plata penalitatilor citez ceeea ce a spus administratorul:"daca era sa se aplice legea in hotararile de la judecatorie nu mai era precizat plata penalizarilor" si cu asta basta am achitat o restanta de 3800lei si penalizari de 1987lei.
buna ziua am nevoie de ajutorul dumneavoastra:mama mea vinde apartamentul cu 25000euro si ni s-a spus ca va avea de platit un impozit de 2% deoarece detine apartamentul de peste 3 ani (il are de 25ani) intrebarea mea este daca mama are certificat de handicap gradul 2 accentuat este scutita de acest impozit si daca da cum va trebui sa procedam ?va multumesc anticipat
buna ziua,voi cumpara un teren de 500mp cu o latime de 15 m si o lungime de aproximativ 33m,intrebarea mea este daca voi putea primi autorizatia pentru constructia unei case cu parter si mansarda care va avea dimensiunea de 7/8?si as mai avea o intrebare in ceea ce priveste tragerea curentului electric,in zona se afla 2 relee voi putea trage curent (nu aerian ci prin pamant)?va multumesc din suflet
buna ziua va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.vindem apartamentul si d-na de la asociatia mi-a spus ca nu exista normele de aplicare a legii 175 deci prin urmare nu poate sa-mi scada penalizarile,intrebarea mea este exista sau nu aceste norme?intradevar trebuie sa existe ca sa se poata sterge penalizarile si daca da unde trebuie sa merg ,cui trebuie sa ma adresez?va multumesc
ma ajutat f mult informatiile despre cota parte indiviza pana acum nu stiam ce este dar mai am o nelamurire se plateste pe nr de persoane aflate in apartament?
buna ziua am si eu o intrebare in ceea ce priveste penalizarile la asociatie. Am inteles ca in cazul in care platesti toata suma restanta exista o lege care nu te mai obliga la plata penalizarilor este adevarat si daca da care este acea lege?multumesc anticipat si mentionez ca noi vindem apartamentul si achitam suma restanta/