avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate TITA MARIANA

Activitate TITA MARIANA

Faptul ca fetita are handicap si sunt obligata sa o las cu altcineva timp de 14 zile nu ii sunt incalcate drepturile?
Buna ziua! Avand in vedere ca sunt singurul parinte al unui copil de 8 ani cu handicap grav cu insotitor este legal sa fiu izolata 14 zile la locul de munca, lucrand in asistenta sociala? Multumesc.
Discuție inchidere firma
Buna ziua! Intrebarea mea daca o firma se inchide de la sine de la registrul comertului. situatia este urmatoarea: sotul meu a decedat in luna ianuarie. Am facut taxa de succesiune pe baza testamentului pe care l-a lasat. In testament a mentionat doar de apartamente care unull mi- a revenit mie si fetitei si celalalt baietilor din prima casatorie. dar sotul meu a fost si unic administrator la o firma SRL. Firma nu am trecut-o la taxa de succesiune. cum procedez acum? pentru ca a venit si impozitul de plata, si TVA-ul? trebuie sa se reia taxa de succesiune ?
Buna seara! As vrea sa aflu ce drepturi are fetita mea care are trei anisori si a fost diagnosticata cu hipoacuzie profunda neurosenzoriala.De la Protectia copilului mi s- a spus ca nu are dreptul la handicap grav cu insotitor. Mi se pare o anomalie pt ca ea nu vorbeste si nu o pot lasa o secunda singura.Va multumesc anticipat pt raspuns
Răspuns la discuția preluare locuinta anl cu datorii
multumesc frumos
Buna ziua. Am o prietena care va primii in curand o locuinta anl cu chirie. In aceasta locuinta cei care au stat anterior au fost evacuati pentru datorii.Întrebarea mea este daca in momentul in care semneaza contractul cu primaria trebuie sa plateasca si datoriile celor de dinainte sau cui revine aceasta sarcina. Este posibil sa nu li se furnizeze gaze, curent, apa in momentul in care schimba contractul pe numele ei.
Revin cu o întrebare referitor la posibilitatea de a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului avand in vedere ca sunt angajata pe baza de contract civil la un birou senatorial. Au aparut ceva modificari in anul 2012 referitor la dreptul de a primi 2 ani indemnizatia?
Va multumesc din suflet pentru raspuns.
Dar faptul ca sunt incadrata doar cu jumatate de norma nu afetează dreptul de a beneficia de indemnizatie. Nu este obligatoriu sa lucrezi cu normă întreagă? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Va multumesc pentru raspuns.