Buna ziua!
Nu exista un numar de telefon pentru a lua legatura cu detinutii, e interzis ca dvs sa vorbiti cu cei inchisi acolo, doar detinutul poate suna in mod legal.
Prietenul dvs va redacta o lista cu rudele lui respectiv cu prietenii lui, daca nu a redactat-o pana acum, iar dvs trebuie sa va regasiti in aceea lista ca sa puteti intra la el la vizita.
In cazul in care prietenul dvs nu va cunoaste intentia - de a-l vizita - ii puteti trimite o scrisoare la adresa penitenciarului Gherla, pe numele lui in care sa va faceti cunoscuta intentia spunandu-i numele dvs complet si numarul de telefon, ca sa va treaca in lista de vizite precum si in lista cu apeluri telefonice permise, ca sa va poate suna, de pe card, in cazul in care detine bani pe card. El va da lista cu numele dvs si cu numarul de telefon, asteptand un raspuns de la comandat si anume acela daca cererea lui a fost admisa iar dvs puteti merge la el la vizita. Insa vizita se va face numai cu acceptul prietenului dvs. Probabil va va suna si o sa va spuna cand va puteti duce la el la vizita, iar dvs o sa sunati la numarul de telefon aferent penitenciarului Gherla ca sa stabiliti o data si o ora, conform regulilor impuse de lege.
Sau a doua varianta: sa vorbiti cu familia lui sau cu alti prienteni de-ai lui, persoane care au mai fost la el sau se duc frecvent, si sa ii rugati sa ii transimita ca doriti sa mergeti si dvs la el in vizita, la peniteciar.
Sper ca v-am fost de folos!
Da, contractul a fost incheiat intre soc si asociati.
Buna ziua!
Ce pot face in cazul in care am redactat un contract de imprumut pe data de 17 ianuarie fara sa tai chitanta? Mentionez si faptul ca de pe data de 17 ianuarie am taiat mai multe chitante pentru clienti, pana in ziua de azi.
Multumesc anticipat!
Sa inteleg ca nu e foarte grav....Va multumesc pentru raspuns! O zi buna va doresc!
Buna ziua!
Problema mea feste urmatoarea: am emis factura computerizata cu suma corecta(factura finala cu produse iar la sfarsit am scazut avansul dat cu ceva timp in urma) dar atunci cand am scos bonul din calculator, din neatentie nu am vazut ca era suma totala scisa pe bon adica avansul pentru care am scos bon atunci cand clientul a dat comanda si restul de plata platit acum. In concluzie, pe raportul zilnic apare suma totala iar mie imi trebuie doar difereanta ce o mai avea de plata.
Va rog sa imi spuneti ce pot face pentru ca nici clientul meu nu cred ca mi-ar aduce ianpoi bonul gresit pentru ca este foarte ocupat si nu are timp sa vina la magazin ca sa imi aduca mie bonul gresit.
Va multumesc si astept raspuns!
Multumesc frumos pentru raspuns, dn Neagu! O zi buna!
Multumesc pentru raspuns, in primul rand. Ca sa va dau mai multe detalii: am scris gresit data si suma pe chitanta. Si acum nu stiu care vor fi pasii anularii.Adica se va scrie pe chiatanta ,,anulat" si atat? Trebuie dusa undeva ca sa o anulez?
Buna ziua!
Imi puteti spune si mie, va rog, cum anume pot anula o chitanta?
Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am primit o suma de bani in urma cumpararii unor piese de mobilier dar datorita faptului ca nu aveam factura de la firma producatoare nu am putut face nici intrarea marfii in gestiune si nici factura pentru client, primind banii ,, in mana" spunandu-i clinetului ca ii voi trimite factura dupa ce voi primi factura de la firma producatoare.
Greseala mea a fost ca dintr-o mare neatentie am scris pe chitanta suma primita reprezentand incasari conform raportului zilnic de gestiune, dar in raport nu apare nici o incasare. Ce se intampla cu aceea chitanta? Va rog sa ma ajutati! Multumesc!
Va multumesc pentru timpul acordat! O zi buna va doresc!