avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate goidescu steluta

Activitate goidescu steluta

Va rog sa-mi explicati si mie cum sa procedez. La 31 august 2011 eu nu am avut debite de plata in schimb am penalitati si majorari. Daca platesc debitul si majorarile pina la sfirsitul anului beneficiez de scutire pentru penalitati?
Trebuie sa depun vre-o declaratie in acest sens la ANAF?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Pe anul 2008 si 2009 am depus declaratiile privind impozitul pe salarii trimestrial
conform vectorului fiscal pe care l-am avut. Acum, cand am avut nevoie de un certificat fiscal mi s-a spus ca nu am depus declaratiile lunar pe acesti ani si sunt in culpa.Specific ca am avut in acesti ani 6 angajati, am fost platitoare de impozit pe profit si am avut o cifra de afacei mai mare de 35000 euro.
Cum sa procedez sa nu incasez vre-o amenda?
in perioada 2006-2010 am avut un pfa , de curand am primit de la casa de asigurari
bv o decizie de impunere aferenta acestei perioade pentru contributia la as de sanatate.Eu am platit contributia datorata acestei perioade cu intarziere pentru ca practic nu am stiut si acum mi s-au calculat penalitati de 1087 ron.
Precizez ca tot in aceasta perioada am fost si angajata cu contract de munca unde am platit deasemenea contributia la sanatate.
Cum pot sa procedez?
Răspuns la discuția CIM pe perioada determinata
va multumesc foarte mult
care este perioada minima pe care se poate incheia un contract de munca pe perioada determinata
Răspuns la discuția Factura telefonie mobila
trimiteti-le o adresa prin care va justificati actiunea si le spuneti ce nu vi se pare in regula.La sfirsit faceti o trimtere subtila ca o sa contactati protectia consumatorului.
Eu asa am procedat si mi s-a facut storno la facturi.
Răspuns la discuția recuperare creante
Firma poate initia actiunea sau trebuie sa fie reprezentata legal?
Multumesc
Va rog sa-mi explicati si mie o procedura eficienta de a recupera o creanta
de la un client persoana fizica.
Precizez ca eu sunt persoana juridica, i-am dat marfa pe factura, aceasta este semnata de ea si i-am trimis deja doua notificari de plata la care nu mi-a dat nici un raspuns.
Multumesc
Discuție succesiune
Se poate face o forma de succesiune in timpul vietii parintilor?
Practic , am un frate care locuieste in una din casele parintilor si ar vrea sa ramana acolo printr-o forma de despagubire fata de mine.Se poate?si cum?
Am un abonament la o companie de telefoane pe o durata de 2 ani, pina acum
am platit conform contract 4 euro abonament .De luna trecuta mi s-a facturat un abonament de 50 de euro fara sa ma notifice.Am trimis un fax prin care i-am sesizat, nu mi-au dat nici un raspuns si mi-au trimis notificare de plata pe doua facturi pentru ca intre timp s-a facturat in continuare pe aceeasi suma de 50 euro.
Specific ca abonamentul este pe firma .Cum pot sa procedez in continuare pentru ca filiala lor din orasul meu s-a desfiintat.